Oчаквайте новата книга на Peika.bg: Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици! - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Oчаквайте новата книга на Peika.bg: Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици!
Автор: Peika.bg
Oчаквайте новата книга на Peika.bg: Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици!
Снимка: Peika.bg

Здравейте, скъпи пътешественици! Екипът на Peika.bg е изключително развълнуван да ви сподели една чудесна новина! През месец декември очаквайте най-новата ни книга: „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“!

...Тайнствени скални светилища, древни обсерватории, извори с лековита вода, храмове на чудесата, призрачни села, силни енергийни центрове в България – това са само част от мистичните разходки в книгата... Възбудихме ли любопитството ви? Тези и още много магични дестинации, легенди от местния фолклор и вълнуващи срещи ви очакват на страниците на книгата „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“!

Разходките в нея ще ви поведат на едно необикновено пътешествие с чудни истории, пейзажи и емоции. Ще ви срещнат със сладкодумните местни хора в най-приказните части на България. Ще ви припомнят родния фолклор и оттук нататък вие също ще се превърнете в негови пазители!

Ние вярваме, че нещото, което прави едно място специално, е историята, която витае около него. Тя може да запали фитила на любопитството, да разкрие закодирани тайни, да ни помогне не само да виждаме местата, които посещаваме, но и да ги разбираме, усещаме...

В книгата „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“! ви предлагаме един по-различен вид пътешествие – чрез българския фолклор. Ще научите мести легенди за причудливи обекти, които днес се пазят от малцина в пазвите на планината или в някое опустяло селце. 

Oчаквайте новата книга на Peika.bg: Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици!
Снимка: Peika.bg


В книгата ще откриете още: точни маршрути, полезна информация, GPS координати, любопитни факти за всеки обект и съвети за (не)обикновени пътешественици!

Автор и фотограф на книгата е главният редактор на сайта ни – Боряна Кръстева. Тя лично откри и преоткри България за вас, издири причудливи легенди, срещна се с интересни местни хора, които споделиха мистичните истории за своя край. 

Oчаквайте новата книга на Peika.bg: Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици!
Снимка: Peika.bg

Заповядайте на премиерата на новата ни книга на 07.12.2017 г. от 19:00 часа в бар "Петък" (ул. "Ген. Йосиф В. Гурко" №21) ! Ще се радваме да се видим там, да ви разкажем повече за нашите мистични разходки и да се забавляваме заедно! Още подробности за събитието очаквайте скоро!

Предварителна поръчка можете да направите в сайта на Хеликон или на Ozone.bg !

 

Можете да поръчате книгата и на: info@peika.bg с Безплатна доставка и автограф от авторката!

Екипът на 
Peika.bg вярва, че пътешествието е умението да усещаш… Усетете магията на мистична България!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин