Паркът, в който се ходи само... бос - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Паркът, в който се ходи само... бос
Паркът, в който се ходи само... бос
Снимка: Thinkstock/Guliver

Човек и 100 години да живее, все идва денят, в който събува обувките и тръгва бос. И когато този ден дойде, спокойно може да се отправите към Парка за босоноги (Bad Sobernheim Barfußpfad) в Германия, където ще срещнете хубава трева, чудесна кал (ха!) и много съмишленици без обувки. Или поне така разказаха колегите от FitWell.bg.

Паркът е известен с това, че предлага на посетителите чудни условия за приключения. По тревичката, по мостовете, по пътечките, в калта – навсякъде паркът ви кани да си шляпате с голи ходила.

И не се чудете на калта – това е усещане, което вероятно сте забравили от детските си години (когато обикновено майките не могат да извадят децата си от локвите), а тук ще можете да си припомните. Хм, интересен начин да се завърнете към природата, но пък вероятността да го направите по друго време и на друго място е твърде малка. Идеята на парка е стъпалата ви да подишат малко и да почувстват пълноценен допир със земята – нещо, което рядко им се случва освен на плажа през лятото. Тъй че възползвайте се, че всички са нагазили до колене в калта!

Тук не е просто място за разходка - редовно се организират интересни игри и мероприятия, които правят престоя вътре приятен и забавен.

Зарибихме ви, нали? Знаехме си!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин