QuestLand – стая на загадките, която ще ви провокира - Градски легенди - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
QuestLand – стая на загадките, която ще ви провокира
Автор: Peika.bg
QuestLand – стая на загадките, която ще ви провокира
Снимка: QuestLand.bg

Излезте от мрежата, излезте от зоната си на комфорт, провокирайте себе си и приятели

София е пълна с тайни местенца, които можете да посетите, ако искате да се почувствате живи и активни. При все по-малката активност във физическия свят, като че компенсаторно, се прехвърляме изцяло във виртуалния. Ежедневно прелитаме от офиса към дома и обратно. В дневника си онлайн маркираме събития, на които бихме искали да присъстваме, но обикновено така и не достигаме до повечето от тях. Отивайки пък, разгласяваме шумно присъствието си обратно във виртуалния свят.

Една нова тенденция на активните и мислещи хора, търсещи провокация, ще ви накара да излезете от зоната си на комфорт.

Игра в стаята на загадките QuestLand.bg е различно преживяване за точно този тип хора. С участието си вие преминавате от един свят в друг. Само 60 минути са достатъчни, за да смените гледната си точка и да освежите ежедневието си. Дълго ще ви държи еуфорията от играта, ще имате нови забавления и нови теми за разговор с приятелите си, ще видите силните страни на съотборниците си, ще заздравите връзките в екипа си... А защо не дойдете със семейството и децата си?

40621

Какво представлява играта в QuestLand.bg?

Участниците в играта са затворени в стая с тематична атмосфера. За 60 минути са предизвикани с множество загадки, които ще им помогнат да намерят изхода.

В играта могат да участват отбори от двама до петима души, като е подходяща за деца и възрастни, за тийм билдинги, за рождени дни, за всеки повод, за всеки който иска да се забавлява по различен и оригинален начин.

40619

Защо да играете?

Реалната игра в QuestLand.bg е жива и стимулираща главоблъсканица, различна от скучното училище. По-добра алтернатива за подрастващите вместо скучните почивни дни пред телевизора с купчина полуфабрикати.

40622

Ако наистина се чудите какво да правите в почивния си ден или имате свободен един час, опитайте. Струва си! Това е вашето лично време, използвайте го за интелигентно забавление сега.

Ако сте от този тип търсещи хора, посетете стаята на Quest Land.bg и провокирайте креативността си. Ако смятате, че не сте - защо не тествате дали във вас не е заспал откривател, който само чака да бъде събуден. Избягайте от сивото ежедневие!  

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Градски легенди
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин