Старият Несебър рано сутрин (фотогалерия) - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Старият Несебър рано сутрин (фотогалерия)
Автор: Мария Ангелова

Тишина. Солен вятър. Мирис на море и празни улички. Затворени кепенци и едно-две отворени кафенета. Така изглежда Старият Несебър през лятото. Само че рано сутринта.


Ранното ставане си заслужава, защото малцина са тези, които успяват да се измъкнат от пижамите си преди 8 часа. И Старият град е само ваш.

Можете да снимате, да попивате впечатления, да изпиете едно кафе с мляко и хубава гледка. Да седнете на кея, където освен вас са само няколко рибари, с които можете да се разговорите за времето и улова.

А малко след 9 часа почиващите започват да се излюпват от квартирите и хотелите си и превръщат Стария Несебър в клаустрофобично тясно място.

В галерията ще ви разходим из Несебър рано сутрин. А вие се разходете на живо.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Истинският Типун, 14.08.2013 | 15:01
Автор: Мария Ангелова - Тя ми е един от любимите автори в този сайт. Даже понякога вечер като седнем с приятели да четем сайта и се опитваме да си представим как изглежда авторката. Някои от компанията я описват като къдрокоса леличка с гореща кръв, а други по-скоро като Леля Мария от рекламата за прах за пране. Уви, няма как да знаем реално как изглежда тя.
Krum Tonev , 31.07.2013 | 14:58
МНого е красиво във Стария Несебър, едно то най-хубавите места които съм виждал. Жалко,че когато ходих беше есента или зимата не помня вече, нямаше нищо но беше пак доста интереесно.
Абонирайте се за нашия бюлетин