Този уикенд - събития за всеки (15-16 февруари) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Този уикенд - събития за всеки (15-16 февруари)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития този уикенд
Този уикенд - събития за всеки (15-16 февруари)
Снимка: sxc

Ето какво се случва този уикенд, който започва от романтично-винения петък 14-и февруари и продължава с музика на живо, фестивали за любов и вино, и какво ли още не!

Уикенд за любов и вино

14-16 февруари, Несебър

Дълъг уикенд на морето? Да, дори и през февруари. Несебър организира Уикенд за любов и вино с три дни интересни събития (включително тортено приключение, поетичен рецитал на Недялко Йорданов, куклен театър...). Ако решите да се ожените точно сега, ще получите безплатен ритуал от Община Несебър. Прочетете подробности за Уикенда за любов и вино.

*

Ангели и демони в Софийска филхармония

14 февруари, София

Танго-спектакъл специално за Деня на влюбените! Афтър партито ще отбележи и празника на виното Трифон Зарезан... Елате на концерта и разберете къде... Начало 19 часа. Вижте още от програмата на Софийска филхармония.

*

Ден на Ивайловград

14 февруари, Ивайловград

14 февруари е обявен за ден на Ивайловград. Това е датата, на която лозарите от Ивайловград и околните села Свирачи, Белополяне, Славеево и Драбишна прануват по стар стил деня на лозаря и винаря – Трифон Зарезан. Прочетете още за празника на Ивайловград.

*

Вино, любов и джаз

14 февруари, Пловдив

Посрещнете празника на любовта и виното с джаз изпълнение на живо в приятната обстановка на клуб Vino Culture в Пловдив. Входът е свободен. Подробности за събитието.

*

Европейска купа по алпийски ски за мъже

15 - 16 февруари, Боровец

За пореден път Боровец ще остави своя отпечатък на ски сцената. На Европейската купа по алпийски ски за мъже, ще премерят сили най-добрите скиори, в световен мащаб. Ако и вие сте решили да покарате в Боровец по това време - няма място за притеснение, състезанието няма да попречи по никакъв начин. Повече информация за събитието може да намерите тук.

*

Празник на любовта и виното в село Делчево

16 февруари, Делчево

Станете част от традиционната Змейова сватба, която се провежда с народни носии и шумни празненства в село Делчево. Самото село също си заслужава посещение - заради старите къщи и невероятната гледка към Гоце Делчев. Подробности за празника в село Делчево.

*

Вижте всички събития - в България и по света.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин