Новинарска емисия от 2054 г. - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Новинарска емисия от 2054 г.
Автор: Иван Чорбаджийски
Новинарска емисия от 2054 г.
Снимка: Guliver/Getty Images

Ето как би изглеждала една възможна новинарска емисия с туристически известия от 2054 г.:

Мъж беше принуден да гледа концерт със собствените си очи

Мъж е принуден да изгледа цял концерт на любимата си група със собствените си очи, след като се оказва, че случайно е забравил телефона си вкъщи. Въпреки безизходицата на ситуацията, господинът решава да остане на концерта. Той признава, че се е чувствал ужасно странно – не е знаел какво да прави с ръцете си, а картината е била жива и реалистична – все едно е бил наистина там. След като се прибира у дома си, мъжът бърза да изгледа нискокачествен запис от концерта в YouTube.

Турция обяви, че затваря Кушадасъ, Бодрум и Мармарис

Турция обяви, че дръпва шалтера на курортите Кушадасъ, Бодрум и Мармарис. Решението да бъдат премахнати едни от любимите места на българските туристи беше взето след като стана ясно, че страната не може да смогне с количествата храна, които се изнасят от блок масите в ол инклузив хотелите. „Над 40 тона храна месечно се изнася нерегламентирано от блок масите от почиващи в курортите българи“, съобщиха от турското министерство на туризма. Днес стана ясно, че курортите ще бъдат изключени, докато българските туристи не започнат да си носят сандвичи от вкъщи.

Дете прието в болница след среща с хартиен пътеводител

7-годишно дете получи охлузвания на десния си показалец, след като в продължение на часове се опитвало да открие откъде се включва античен хартиен пътеводител. Детето използвало познатите от личния му смартфон приплъзващи движения и заради проявеното упорство успява да пробие в книгата вдлъбнатина с дълбочина 4 мм. Въпреки това не успява да разгърне пътеводителя, който се оказал без копче за включване и очевидно бил централно забил.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин