Узана Поляна Фест – лятно зелено приключение - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Узана Поляна Фест – лятно зелено приключение

С музика, изкуство и приключения в природата от 18 до 20 юли 2014 г. Узана Поляна Фест 2014 ще предизвика промяната като забърка посетителите си в новата си концепция, която свързва личното развитие с нуждата от социална промяна.

Четвъртото поредно издание на зеления фестивал Узана Поляна Фест отново ще събере съмишленици на зелените идеи, представители на бизнеса, биопроизводители и творци в местността Узана край Габрово. Целта на фестивала е да предостави пространство за споделяне опита и идеите на организации, проекти и фирми, които работят в сферата на устойчивото развитие и управлението на околната среда. Стремежът на организаторите е да стимулират интелигентно отношение към ресурсите на страната ни в контекста на световните предизвикателства пред човечеството.

Тази година фестивалът ще надникне отвъд традиционните разбирания за еко и предначертаните граници за действие. Ще се зарови в новаторски теории и неизследвани територии, за да разшири кръгозора ни. Заедно с посетителите ще се търсят отговори на най-належащите въпроси относно устойчивото развитие и ролята на човека във взаимодействието “човек-природа”.

За музикалната програма на Узана Поляна Фест 2014 ще се погрижат гръцката ска/реге група BAILDSA и българските Мерудия, БОНБОК, Фънкараунд, VoxBox и Венци Благоев и приятели.

Фестивалът е насочен към предприемачи с отговорно отношение към природата, биопроизводители, потребители с осъзнато поведение към екологичните проблеми и промени в света, институции и организации, които се грижат за опазване на околната среда.

Следете новини за Узана Поляна Фест 2014.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин