Вижте как да спечелите самолетни билети до различни дестинации - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Вижте как да спечелите самолетни билети до различни дестинации
Автор: Peika.bg
Вижте как да спечелите самолетни билети до различни дестинации

Една от най-големите международни авиокомпании, Луфтханза, откри сезона на пътуванията с примамлива игра.

Ако участвате в нея, можете да спечелите различни самолетни билети до дестинации, обслужвани от немския авиопревозвач. #SayYesToTheWorld кани всички желаещи да полетят с мечтите си и да достигнат до онова кътче от света, за което винаги са бленували. 

Сигурно вече се питате как става – за да участват в играта, потребителите трябва да влязат на страницата на www.lufthansa.com/sayyes, да посочат място на виртуалното земно кълбо, което искат да посетят, и най-накрая да изберат „Да!”

Голямата награда са два двупосочни билета в бизнес класа по интерконтинентален маршрут, а втората – в икономична класа. Наредилите се на трето и четвърто място ще получат по два двупосочни билета икономична класа в полет по избор в Европа. Кампанията ще продължи до 15 април, а победителите ще бъдат изтеглени през май.

Докато тече играта, Луфтханза постави самолетни седалки на обществени места в Мюнхен, Шанхай и Ню Йорк с въпрос към минувачи „Защо обичате света?”. Това е направено с цел да окуражи хората да отворят сетивата си за света и да им даде възможност да приемат пътуването като източник на вдъхновение.

#SayYesToTheWorld е част от събитията по случай новия дизайн на Луфтханза, включващ променения облик на самолетите на 100-годишния юбилей на логото на превозвача – жерава

Новата глобална рекламна кампания вече се осъществява на много пазари по цял свят чрез различни комуникационни канали. Тя е една от най-новаторските в историята на авиопревозвача, защото целта ѝ е да провокира традиционните схващания и стереотипи, и едновременно с това да покаже неизмеримото богатство, което носят пътуванията.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин