iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Здравейте, май тази година ще ми излезе късметът да посетя Бахамските острови. Някой ходил ли е там, разкажете нещо интересно?

07.08.2012 | 17:10, отговорили: 3 , Лято и море, Бахамски острови, от Ивайло Христов
2 гл.
Отговори (3)
Петър Панчев , 08.08.2012 | 09:21
0 гл.
Красива растителност, прозрачни води, слънце и плаж - какво повече му трябва на човек! На остров Инагуа може да видите фламинга, които плуват заедно с делфините. В Ню Провидънс пък са съсредоточени най-луксозните заведения и казина. От крайбрежната улица Бейстрийт ще се насладите на прекрасна гледка към океана, ще видите и огромния брой круизни кораби, които стоят на котва. Купете си сувенири от порцелан или кристал, или пък някое бижу, което да ви напомня за прекрасните дни на този архипелаг. Завиждам ви и ви желая да си изкарате добре!
Анатоли Панев , 08.08.2012 | 01:23
0 гл.
Много красиви са къщите на Бахамите. Те са едноетажни и са боядисани с ярки цветове - малиново, виолетово, лимоново. На някои острови пясъкът е примесен с корали и не е жълт или бял, а... розов. Кристалните води са пълни с пъстри риби и други интересни морски обитатели.
Николай Узунов , 07.08.2012 | 21:31
0 гл.
Щом сте се запътили към Бахама-мама /:)/, със сигурност знаете, че това са общо 700 острова и колкото и да искате, не можете да посетите всички. Английската кралица е глава на Съдружеството Бахамски острови. Архипелагът често е сравняван със Швейцария, защото това е истински рай за богаташите - множество банки и никакви данъци.Столицата е Насау и се намира на о-в Ню Провидънс. На Бахамите човек се чувства като че ли се намира на друга планета.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин