Какво ново ни очаква в парковете на Дисни през 2019 г.? - С деца на път - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Какво ново ни очаква в парковете на Дисни през 2019 г.?
Автор: Peika.bg
Какво ново ни очаква в парковете на Дисни през 2019 г.?
Снимка: Disney

Посещавали ли сте Дисниленд или Дисни Уърлд? Независимо дали сте ветеран или за първи път ще прекрачите прага на увеселителния парк, има някои нови атракции, които ще направят посещението през 2019 г. наистина незабравимо!

Вижте кои ще са новостите в света на Дисни и направете ваканция си още по-вълнуваща!

Star Wars: Galaxy Edge е вероятно една от най-дългоочакваните атракции. Тя е нещо, което феновете на парка не са виждали досега. Атракцията ще отвори през есента в Дисни Холивуд Студиос във Флорида и ще има два сюжета. Първият, наречен Millennium Falcon: Smuggler’s Run, ще ви пренесе на космически кораб. А вторият, Rise of the Resistance, ви поставя точно в средата на битка между Съпротивата и Първия ред.

Създателите обещават вниманието към детайлите да бъде на най-високо ниво. Те с удоволствие ще ви пренесат на най-загадъчната планета - Батуу. Там ви очакват всякакви извънземни създания, а цялото преживяване ще бъде озвучено с изключителна музика, създадена от композитора на Междузвездни войни Джон Уилямс.

През 2019 г. ще отвори врати и хотел, който ще предложи напълно различно преживяване от това, което Дисни е създавал някога. Той ще носи името “360 vacation concept” и обещава напълно да потопи гостите в историята на Междузвездни войни. Те дори ще получат специални дрехи, за да са в унисон със сюжета. 

Какво ново ни очаква в парковете на Дисни през 2019 г.?

Тази година е 90-ият рожден ден на Мики Маус, така че Магическото кралство ще празнува този повод от 18-и януари до края на септември. В парковете на Дисни ще има улично танцово парти по няколко пъти на ден. Всички любими анимационни герои ще бъдат там, за да насърчат гостите да танцуват на ремикси на класически песни от Клуб Мики Маус.

Какво ново ни очаква в парковете на Дисни през 2019 г.?

Железницата на Мики и Мини ще бъде отворена в Дисни Холивуд Студиос през 2019 г. По време на пътуването с Мики Маус ще бъдат излъчвани класическите късометражни филми с негово участие. В парковете ще се продават и лимитирани стоки през цялата година, както и специални лакомства с Мини и Мики.

Уолт Дисни Уърлд Ризорт ще се похвали и с нови транспортни средства от есента на 2019 г. Дългоочакваната Disney Skyliner е нова система за гондоли, която ще свързва Дисни Холивуд Студиос и тематичният увеселителен парк Epcot с четири курорта -  Изкуството на анимацията, Карибския плаж, Поп Сенчъри и предстоящия курорт Ривиера. Докато пътувате към тези дестинации, ще се насладите на грандиозни гледка от птичи поглед към увеселителните паркове.

Какво ново ни очаква в парковете на Дисни през 2019 г.?

През май ще бъде дебютът на новото нощно шоу в Холивуд Студиос - „Чудният свят на анимацията“, в което ще можете да гледате любимите си анимации, благодарение на кинематографична проекционна технология. Ще има и вечери, посветени на някои емблематични злодеи.

За феновете на анимацията "Колите" е създаде състезателен симулатор, в който ще могат да разберат какво е да си рали шампион. Очакват се и специални празненства по повод 25-годишнината от създаването на Цар Лъв. 

Какво ново ни очаква в парковете на Дисни през 2019 г.?

Ако не можете да стигнете до тематичния парк и искате вашият опит с Дисни да е по вода, то през 2019 г. ще имате още по-голям избор от нови дестинации с круизите на Дисни. Сред акцентите са първото пътуване от Рим и 10-дневното речно пътуване по Сена, което ще ви отведе до Париж и Нормандия.

Приятно прекарване в света на Дисни!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория С деца на път
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин