Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г. - С деца на път - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.
Автор: Peika.bg
Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

Всяка година светът предоставя все повече и повече удивителни преживявания за най-малките пътешественици.

Ето кои са някои от най-интересните атракции, които децата ви ще се радват да открият през 2019 година!

Лего Хаус, Билунд, Дания

Домът на лего е чудесно място, на което да се забавлявате заедно със своите деца. Тук ще можете да разгледат музей, посветен на историята на Лего и ще останете очаровани от нещата, построени с тези малки тухлички. Най-малките ще могат да се фокусират върху ученето чрез игра, да се отдадат на творчество, както и да развиват познавателните си и социални умения. Разходете се из Галерията на шедьоврите и Историческата колекция. За повече информация вижте тук.

Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

*

Live Wire Park, Виктория, Австралия

Ако вие и вашите деца обичате природата (и адреналиновите тръпки), то семейният, екологичен Live Wire Park трябва да е в списъка ви за тази година. Тук ще преживеете истинско приключение по въжените мостчета, горския тролей, катеренето и още много атракции насред гората. А след като приключите, ще можете да разгледате красивия крайбрежен град Лорн на Големия океански път. Повече информация тук.

Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

*

Кидзания (KidZania), Доха, Катар

Не може да се отрече, че децата обичат да си играят на възрастни. Най-хубавото е, че могат да направят това в сърцето на интерактивния град Кидзания. Този в Доха е един от 12-те нови обекта, така че имате общо 26 места по целия свят, където децата ви могат да се забавляват в Кидзания. Те ще влязат в ролите на над 100 различни професии и ще поживеят в град, създаден специално за тях. Деца под осем години могат да посетят атракцията само с придружител. Списък с местата на Кидзания можете да намерите тук.

Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

*

Имението на Монополи (Monopoly Mansion), Куала Лумпур, Малайзия

За повечето деца, а и много възрастни, отсядането на ново място е неразделна част от забавното пътуване. Какво ще кажете за хотел, чийто интериор е вдъхновен от световноизвестната игра Монополи. Хотелът се гордее с великолепна атмосфера, напомняща 20-те години на миналия век. Заповядайте тук заедно с децата си и вижте кой ще построи най-голямото имение. Хотелът на Монополи в Куала Лумпур ще отвори врати през пролетта на 2019 година.

Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

*

Sloth Preserve, Национален парк Аренал, Коста Рика

Ленивецът е очарователно създание, както заради външния си вид, така и заради техниките си за оцеляване. Запознайте децата си в това интересно животно в Национален парк Аренал. Докоснете се заедно до дивата природа. Можете да отседнете в хотел Nayara, около който се намира резерват за ленивци. Това ще е преживяване, което няма да забравите! Допълнителна информация тук.

Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

*

Приключенски център на Беър Грилс, Бирмингам, Великобритания

Ако сте родители на тийнейджъри, тази атракция определено е за вас! Приключенският център на Беър Грилс е идеалният начин цялото семейство да се потопи в адреналинови преживявания. В духа на специалиста по оцеляване Беър Грилс ще можете да опитате маршрути за катерене, вдъхновени от известни терени като Еверест и Ел Капитан в Йосемити. Очакват ви спускания по въжета, гмуркане и още много адреналинови преживявания. В лагера пък ще научите основните умения, необходими за оцеляване, включително и тайно предизвикателство „изправете се пред собствения си страх”. Какво по-сплотяващо за семейството от това? За повече информация вижте тук.

Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория С деца на път
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин