Декатлониада – цял ден спорт и забавления - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
14
Декатлониада – цял ден спорт и забавления
ДАТА: 14 Септември 2014 ЧАС: 10:30 МЯСТО:
Добави в календара
Декатлониада – цял ден спорт и забавления
Източник: Декатлон

Училището наближава, а децата, обичащи спорта, вече с нетърпение очакват да започнат любимите си тренировки. За всички, които все още се колебаят кой спорт да изберат, на 14.09. ще се развихри истинска спортна олимпиада в Декатлон с най-различни видове спорт! Всички ще могат да се забавляват, опитвайки различни видове спорт, и същевременно ще могат да се запознаят със спортните клубове, където в последствие могат да започнат да ги практикуват. Вход свободен.


Ето и подробната програма за 14.09:


Декатлон Подуяне, 14.09, 10:30 – 19:00 ч.


10:30 – 11:30 – загрявка за цялото семейство с United Sports Club София и FitKids. Съвместната игра между родители и деца е много повече от забавление – тя заздравява връзките в семейството, децата развиват много по-голяма увереност, а родителите имат възможност да наблюдават динамиката в развитието на детето си. А и за всяко дете гордостта в очите на родителя е безценна награда. Спортната загрявка с United Sports Club и FitKids е предназначена за родители и деца, които заедно да преоткрият спорта. Малки и големи приятели на спорта заедно ще учат нови двигателни умения, подходящи за тяхната възрастова група. Ще вземат участие в упражнения и спортни игри като бейзбол, стрйит хокей и др.


11:00 до 19:00 – катерене с Боулдърленд. На 14.09. нашите партньори от Боулдърленд отново ще са в Подуяне с невероятната си мобилна стена за катерене. Тук може да си припомните какви са ползите от катеренето за всеки човек, независимо от възрастта му.


11:30 – 13:30 – скаутско парти с Малчуган Великан. За най-малките ни спортни ентусиасти отново ще имаме страхотна веселба със скаутски игри на аниматорите от Малчуган Великан. Припомнете си какъв купон предстои тук.


16:00 – 18:00 – лечебно изправителна гимнастика с АСЕМ груп. Тежките раници, прегърбените дечица на чиновете в училище – всичко това може да доведе до нежелани гръбначни изкривявания, които терапевтите от АСЕМ груп знаят как да предотвратят с прекрасен сет от забавни упражнения с топки, ластици и постелки – полезни за гръбначния стълб и лесни за изпълнение.


18:00 – 19:00 - велосъстезание пред магазина с Green way. Сдружение Зелен път са подготвили страхотно състезание за малките колоездачи. Заповядайте с децата и техните колела и спечелете награди!


Декатлон Витоша, 14.09, 10:30 – 19:00 ч.


10:30 – 12:00 – стрелба с лък - открит урок със спортен клуб Робин Худ. След огромния интерес към стрелбата с лък при предното гостуване на спортен клуб Робин Худ в Декатлон Витоша, на 14.09. още повече любители с точен мерник ще могат да се насладят на усещането да уцелят десятката!


11:30 – 13:00 – скаутски игри за големи и малки с Малчуган Великан. Ще има и награди!


13:30 - 14:30 - капоейра - открит урок и демонстрация


16:00 – 17:00 – карате демонстрация и открит урок със спортен клуб Budo. Съществуващ от 5 години, карате клуб Будо вече може да се похвали с невероятни постижения - Световна и Европейска титла и присъствие на почетната стълбичка на всяко едно международно или национално състезание. За това свидетелстват и 70-те медала, спечелени само през 2013 година! В Декатлон спортен клуб Будо ще съчетае демонстрация с открит урок - желаещите да направят първи стъпки в карате ще могат да опитат, а всички ще могат да видят невероятна демонстрация на умения, техника и сила, класирали спортистите на клуб Будо на челните места в топ състезанията по света и у нас!


17:00 – 18:30 – урок по бадминтон с треньора на Академик Александър Пешев.


А през целия ден ще има и батути и друго спортно оборудване на свободно ползване!


Адреси на магазини Декатлон:


Декатлон Витоша - ул. Олимпийска 4 (автобус 111 - спирка "В.з. Малинова долина"; автобус 314 - спирка "Ул. Рачо Петков Казанджията")


Декатлон Подуяне - ул. Владимир Вазов 31 (автобус 78 и 100, тролейбус 1 - спирка "Ул. Витиня")

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин