Концерт на Ирина Флорин в Sofia Live Club - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
24
Концерт на Ирина Флорин в Sofia Live Club
ДАТА: 24 Февруари 2017 ЧАС: 22:00 МЯСТО:
Добави в календара
Концерт на Ирина Флорин в Sofia Live Club

Ирина Флорин с акустичен концерт в Sofia Live Club


След силното завръщане на българската музикална сцена, поп певицата Ирина Флорин ще направи и първия си концерт в Sofia Live Club на 24-ти февруари 2017 от 22.00 ч.

След дългогодишна пауза, тази година популярната певица се завърна на родната сцена с ударно турне в страната, а през 2017-та планира да издаде и нова продукция. С концерта си в Sofia Live Club, Ирина Флорин ще даде старт на поредица от концерти, които е планирала за догодина.


На 24-ти февруари феновете на българската поп музика ще се могат да се насладят на хитове като "Пътуване", "Цвят лилав", "Мога", "Вятърът спи", "Вчерашни цветя", "В трето лице", "Код любов заличен", "Някой ме вика", "Друга', "Докога" ,"Тихо" и всички останали песни от творчеството на певицата. Репертоарът ще бъде специално преаранжиран и поднесен по-най завладяващия начин за публиката, а на сцената заедно с Ирина Флорин ще се качат популярни български музиканти.


Билети за събитието на цена от 20 лв., могат да бъдат закупени тук и партньорските каси: Sofia Live Club, OMV, щанд Eventim - The Mall, Билетен център НДК, Usit colours, Технополис, Арена Армеец и др. 
Цената на място ще е 25 лв.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин