Техно сензацията SNTS идва в България - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
10
Техно сензацията SNTS идва в България
ДАТА: Oт 10 Февруари 2017 до 11 Февруари 2017 ЧАС: 22:30 МЯСТО:
Добави в календара
Техно сензацията SNTS идва в България

На 10-и февруари MIXTAPE 5 ще се превърне в берлински ъндерграунд техно клуб. По покана на Filter пристига нашумелият диджей и продуцент SNTS, който ще представи новия си албум Losing Sight.


Сливайки апокалиптичен готик с 90-арски  футуризъм  и служейски си  само с аналогови технологии, SNTS предизвиква истинска еуфория в техно средите с новата си продукция - Losing Sight, издадена официалнo на 30 декември 2016 г. за Sacred Court.  Дисонанс, мистерия и лудост са на дневен ред в албума, който енигматичният артист записва в пещера. 
SNTS, който е известен и с нестандартния си външен вид и безкомпромисни сетове, се появява на електронната сцена през 2012 г. и е един от честите гости на емблематични клубове като Berghain, Tresor, Boiler Room, както и редица техно фестивали.  
SNTS ще и в команията на родните техно артисти Pachumir, Martu и Birben, които ще ни завъртят главите със специално подготвените си за вечерта сетове.
Събитието е с ограничен капацитет от 250 човека и е в партньорство с тонизиращата безалкохолна напитка Club Mate.
Билети "ранно пиле" на цена 15-17 лв. - само в магазин „Яко“ на ул. „Граф Игнатиев”  №43
Онлайн и стандартни билети: 17/20 лв. може да намерите ТУК и в мрежата на Ticketportal.bg в цяла България - OMV, На Тъмно, книжарници Booktrading, НДК и др.
Датата е 10 февруари (петък), мястото Mixtape 5, часът 22:30.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин