“Изложба за ценители” в Галерия Сезони - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
13
“Изложба за ценители” в Галерия Сезони
ДАТА: Oт 13 Март 2018 до 19 Март 2018 МЯСТО:
Добави в календара
“Изложба за ценители” в Галерия Сезони

25 години Галерия Сезони е независима галерия за съвременно и модерно изкуство! Пространството и е отворено за утвърдени художници, млади автори и европейски артисти, в областта на живописта, графиката, малката пластика, рисунката и приложните изкуства.


За да отпразнува 25-годишнаната си история, Галерия Сезони представя ексклузивна серия от изложби за любители на изкуството. В първата “Изложба за ценители” са включени произведения от колекцията на галерия Сезони!


Неподражаеми автори с ярък колорит ще изпълнят пространството на галерията. Ще бъдат представени ценни и редки произведения на художници, като: Харалампи Тачев, Цветана Щилиянова, Васил Стоилов, Димитър Казаков – Нерон, Стоян Венев, Доньо Донев, Магда Абазова, Деню Чоканов, Васил Иванов, Валентин Старчев, Салвадор Дали, Ман Рей, Жорж Брак.


54618

Жорж Брак


Мениджърът на Сезони Маргарита Видралска специално е избрала творби за ценители от над двадесет творци, обхващащи три поколения, които могат да бъдат видяни от 13 март в обновеното пространство на галерията.


54617


Деню Чоканов


Експозицията е замислена като еклектично преплитане между големите български майстори на живописта и рисунката, графични отпечатъци от европейски автори, променили изкуството на ХХ-ти век и модерни художници.


54616


Цветана Щилянова

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин