5 приложения, които ще са ви от помощ по време на път (част 1) - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
5 приложения, които ще са ви от помощ по време на път (част 1)
Автор: Peika.bg
5 приложения, които ще са ви от помощ по време на път (част 1)

В днешно време напредването на технологиите и развитието на приложенията за смартфони ни дават пълна свобода над това да организираме мечтаното пътешествие сами.

Затова сме ви подготвили 5-те приложения, които може да ви помогнат изключително много при пътувания извън страната. 

1. Bravolol

Това е един изключително лесен начин да се покаже, че в 21-и век езикови бариери не съществуват. В приложението са събрани стотици популярни фрази на 18 езика, като се започне с английски и руски и се стигне до китайски и индонезийски.

2. Where Chefs Eat

Малко вероятно е някой да е по-добре запознат с храната от професионалните готвачи. Затова приложението Where Chefs Eat показва най-добрите ресторанти, препоръчани от майстори готвачи. В базата присъстват над 3000 заведения от цял свят. Сред шеф-готвачите, чиито препоръки може да последвате са Рене Реджепи, Дейвид Чанг и Джейсън Атъртън.

3. App in the Air

Това приложение представлява подробен наръчник за пътуване със самолет чрез телефона. В него може да намерите всички полетни детайли – кога започва и завършва регистрацията на пътниците, в колко започва влизането в самолета и за какъв час е насрочено излитането. Съобщения от системата предупреждават за началото на всеки етап, така че изпускането на полет е почти невъзможно.

4. BringFido

Ако се чудите къде да оставите домашния си любимец по време на отпуската – това е един от най-честите въпроси, пред които се изправят собствениците на кучета, котки и какви ли още не животинки. Приложението има за цел да ви покаже всички хотели, които приемат гостите си с техните домашни любимци, без глоби и допълнителни такси, а чрез него могат дори да се правят и резервации.

5. Google Trips

Едно от новите приложения, които интернет гиганта пусна миналата есен е Google Trips, което бързо се възприе добре от потребителите и се оказа сред най-удобните и бързи начини да планирате пътешествието си. Приложението сканира пощенската ви кутия в Gmail и взима цялата информация, свързана с пътувания – резервации в хотели, пътувания с въздушен транспорт и още, и още. След това автоматично групира данните в отделен раздел, което ви спестява ново влизане в пощата, за да проверите номера на полета и адреса на хотела. В приложението e изградена и удобна система за препоръки, както и възможност да се организирате по интереси .

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин