5 забавления по света, безплатни на рождения ти ден - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
5 забавления по света, безплатни на рождения ти ден
Автор: Peika.bg
5 забавления по света, безплатни на рождения ти ден

Ако случайно или не, на рождения си ден се окажеш някъде в чужбина на екскурзия или бригада, най-добре се възползвай от тази (не)случайност по възможно най-добрия начин. С други думи – вземи всичко безплатно, което ти се полага като рожденик. И това далеч не е само безплатно кафе в Старбъкс.

Ето няколко атракции по света, които са комплимент за всеки рожденик, който иска да прекара специалния си ден на тях.

Безплатен ферибот от Канада до САЩ

Ако се намираш в град Виктория, Канада, и искаш да прекараш рождения си ден в друга държава, можеш да се възползваш от безплатния двупосочен билет за ферибот, който ти се полага по живописния маршрут Виктория – Порт Анджелис (САЩ) от фериботната линия Coho Ferry. Билетът важи дори и връщането да е няколко дни по-късно.

31424

*

Безплатно забавление в Токио, Япония

Токио предлага поне две възможности за забавление на рождения ти ден. Едната е посещение на наблюдателната площадка на 150 м височина на Токио Тауър (Tokyo Tower). В кафенето на кулата (Cafe La Tour) пък ще получиш безплатно парче торта, нали е рожден ден все пак.

Ако игрите карат кръвта ти да закипи, отиди в Tokyo Joypolis – увеселителен парк с десетки забавления на основата на виртуалната реалност (влакчета на ужасите, рафтинг и подобни ужаси). Освен вход свободен на рождения си ден тук получаваш и безплатен сладолед.

31254

*

Безплатен лифт до планината Тейбъл, Кейптаун, Южна Африка

Изкачи се с лифт до върха на планината Тейбъл в Кейптаун без да плащаш и стотинка. От лифта (Table Mountain Aerial Cableway) се разкриват невероятни гледки към крайбрежието и южноафриканския град. Горе имаш време за коктейл, с който да се насладиш на залеза.

31427

*

Безплатно изкачване на кулата Донаутурм във Виена, Австрия

Стигни безплатно до върха на 170-метровата наблюдателна кула Донаутурм (Donauturm). Ако резервираш маса в ресторанта на върха, не само ще получиш безплатна чаша шампанско за добре дошъл, но и ще си тръгнеш със „сладка изненада“.

31426

*

Безплатно пътуване до остров Каталина в Калифорния, САЩ

Да се стигне до остров Каталина край бреговете на Южна Калифорния може да е скъпо удоволствие. Една фериботна линия обаче – Catalina Express – ти дава безплатен двупосочен билет на рождения ти ден. Чудесна идея за еднодневна разходка за плуване и гмуркане. 

31428

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин