Работа-мечта: Да живееш в Италия и да ядеш паста! - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Работа-мечта: Да живееш в Италия и да ядеш паста!
Автор: Peika.bg
Работа-мечта: Да живееш в Италия и да ядеш паста!

Най-популярният сайт за даване на домове под наем на туристи в света Airbnb търси да наеме човек, чиято работа ще се изразява в това да живее в Италия и да яде паста за период от 3 месеца.

Набирането на кандидати, които искат да работят по проекта на име „Италиански отпуск”, ще продължи до 17 февруари. Избраните четирима души ще живеят в Гротоле в Южна Италия – градче с около 300 жители и повече от 600 необитаеми къщи, което го застрашава от цялостно обезлюдяване.

Избраните ще имат възможността да се потопят в местната култура, да се научат да готвят истинска италианска паста, да отглеждат свои собствени продукти, да се грижат за пчели и да помагат при реставрацията на историческия център на градчето. След като преминат през обучение, четиримата късметлии ще трябва да приемат гости на Airbnb и да ги гощават с италианска храна. Целта на всичко това е да бъдат съживени културата и интересът към Гротоле.

За жалост българските граждани не са сред хората, които могат потенциално да бъдат избрани, както се споменава в условията на обявата. Кандидатите могат да бъдат само от следните страни: САЩ, Мексико, Аржентина, Италия, Великобритания, Ирландия, Германия, Франция, Испания, Португалия, Холандия, Австралия, Канада, Индия и Япония

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин