Поли от сериала "Братя" или коя е Елеонора Иванова? - Интервю на пейката - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Поли от сериала "Братя" или коя е Елеонора Иванова?
Автор: Peika.bg

Зрителите са вперили поглед в криминалния сериал "Братя" по NOVA вече три сезона. Внезапен, драматичен обрат на действието, опасни каскади и напрегнати моменти привличат вниманието във всеки епизод.

Освен в добрата актьорска игра и интригата на сюжета, хората се влюбиха и в новите лица на продукцията, които "влизат" в домовете им всяка вечер.

Елеонора Иванова е в ролята на Поли – жизнено и весело момиче, което попада в тъмния свят на дрогата и зависимостта.

Тя е родена в София и завършва Испанска гимназия, след което е приета от първия път в НАТФИЗ. Носител е на първата стипендия “Стефан Данаилов”, учредена на името на големия български актьор и деец.

Каква е тя извън светлините на прожекторите и за какво мечтае – четете в следващите редове.

Здравей, Елеонора, радвам се, че прие нашата покана. Коя си ти в реалния живот, извън сцената?

В реалния живот (в момента) съм предимно стопанка на куче.

Ти си сред младите актриси, които набират популярност в последно време. Разкажи ни за себе си. Кога се запали по киното и театъра? Винаги ли си мечтала да бъдеш актриса и как започва твоя път?

Винаги съм искала да бъда актриса, още преди да знам какво точно представлява тази професия. Покрай школите и фестивалите, на които ходех в тийндейджърските си години се запознах с театралното изкуство и се убедих, че това е моето нещо. Срещнах изключителни творци, които ме заразиха с любовта си към изкуството и ме научиха на отношение към него като към нещо свещено и по-голямо от мен. Обичам да бъда на сцена, обичам адреналина, който това ми носи.

Какво е да си на снимачната площадка и да те излъчват в праймтайма на една от най-големите телевизии у нас?

На снимачната площадка е безкрайно забавно, ако си късметлия като мен и попаднеш на Колеги. Важен е екипът, с който работиш, защото това все пак е професия като всяка друга и отговорността е голяма. А когато всички работите заедно с лекота, е много приятно. А да те излъчват в праймтайма си е направо страшничко понякога, но както казах – обичам адреналина.

Трудно ли ти беше да влезеш в ролята на наркозависимата Поли?

Любопитно е. Винаги е трудно, когато героят е толкова далеч от теб самия. С Поли имам много общи качества, но още повече различия. Елементът с наркозависимостта ми беше интересен, защото всичко около него ми беше чуждо, но това беше повод да се запозная с историята на много хора, които са минали или минават през една такава зависимост. Осъзнах, че това е проблем, на който не се дава достатъчно гласност и се приема като тема табу, а това също е част от проблема. Може би, ако повече хора разберат, че този проблем наистина може да достигне и до най-примерните личности и да ги повлече в дълбокото, ще бъде по-лесно да им се помогне. Като цяло, мисля, че не се говори достатъчно за наркозависимостта, а трябва.

Какви са мечтите ти? Коя е ролята, която винаги си искала да изиграеш?

Не мечтая за роли, а за процеси. Искам работата ми да ме срещне с големите имена на киното и театъра. Иска ми се да се докосна до големите драматурзи. Мечтая си за Бекет, Йонеско, Чехов...

На кой световен актьор би подражавала?

Има творци, на които искрено се възхищавам, но рядко подражавам. Хората, които ме възхищават, са неподправено себе си и това е нещо, към което се стремя. Смятам, че е важно да отстоявам позицията си, да търся своето място в културния живот и да следвам собствения си път. Все пак той за всеки е различен. Всичко друго би било нездравословно. Въобще смятам, че човек не бива да се сравнява с останалите – било то за добро или за лошо.

Кино или сериали? Какво предпочиташ да гледаш? А, да участваш?

Важно е качеството на продукцията, а то се определя от много фактори. Това е от по-голямо значение за мен от формата.

Ако някой ден снимат филм за живота ти, коя актриса би искала да те изиграе и какви насоки би й дала?

Това би бил доста скучен филм. Но, ако ще ме играе актриса, искам да е някоя жестока красавица с пищни форми. (смее се)

Какво ново можем да очакваме от теб в близко бъдеще?

С колегите ми, с които заедно завършихме НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов, основахме сдружение “СУМАТОХА”. В момента репетираме представление, което скоро ще играем на габровска сцена. И се очертава да не спираме с общите проекти, така че следете какво ни предстои и елате на театър – хубаво е!

Интервюиращ: Михаела Михайлова

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Интервю на пейката
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин