Фън шуй за пътуване или когато сънуваш тигри преди път - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Фън шуй за пътуване или когато сънуваш тигри преди път
Автор: Peika.bg
Фън шуй за пътуване или когато сънуваш тигри преди път
Снимка: Al King

Завъртете се на пета, плюйте в северозападна посока, запалете зелена свещ, плуваща в изворна вода в юг-югозападния край на колата си и ще бъдете в абсолютна хармония с вселената, жизнената енергия Чи и елементите на природата. Ето какви съвети от фън шуй трябва да спазвате по време на път според специалистите в тази деликатна област (или какво да правите, ако сънувате тигри в нощта преди пътуване):

Превантивни мерки преди поемане на път:

1. Дръжте 6 паунови пера в колата си. Те ще пазят колата ви от катастрофи и ще отблъскват хора с лоши намерения от нея. (Възможно е пауните да не са съгласни да ги скубете, но фън шуй не се занимава с този въпрос)

2. Окачете или поставете птица в колата си. Тя символизира добра поличба и носи сигурност на пътя. (Препоръчително е птицата да не е жива)

3. Залепете смеещ се Буда на таблото на колата си. Той ще отстрани всички тревоги, докато шофирате. (Както и възможността да виждате километража).

4. Ако сте на бизнес пътуване, носете в себе си раковина. Тя ще ви донесе успех на пътя и в бизнеса.

5. Преди да поемете на път вземете извит нож и замахнете три пъти с него отляво надясно. Това ще отблъсне неприятностите от пътя ви. (От друга страна, ако се самонамушкате, няма как да имате неприятности на пътя, защото няма да имате възможност да пътувате)

Ритуали според посоката, в която се поема:

1. Ако потегляте на север, вземете в шепа купчинка пръст и я хвърлете в северна посока.

2. Ако потегляте на изток, звъннете със звънец 6 или 7 пъти в източна посока преди тръгване.

3. Ако потегляте на юг, изпийте голяма чаша вода точно преди тръгване. (В никакъв случай не пийте повече от една чаша)

4. Ако потегляте на запад, запалете червена свещ.

4 знака, че ви предстои непосредствена беда на път:

1. Ако сънувате тигри в нощта преди да пътувате, това означава, че ще се сблъскате с проблеми.

2. Ако пътят ви се пресече с някой, който носи тежък товар на гърба си, това означава, че ви очакват сериозни проблеми. (На практика - не стъпвайте на летище!)

3. Ако по пътя си срещнете погребална процесия, сменете датите на пътуването си.

4. Ако по пътя към летището колата ви спуска гума или се появи друга дребна повреда, бързо сменете дрехите си преди да продължите пътя си. Това означава, че сте се разминали на косъм от сериозна беда.

П.С. Съветите са истински, взети от сайт за фън шуй специалисти. Ако сте последователи на фън шуй философията, вече имате ново, безценно знание. А ако не сте, вероятно се търкаляте от смях на пода. Което така или иначе също е полезно за вашата жизнена енергия Чи. Лек път!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Банко Пиронков, 03.12.2013 | 08:54
Права е авторката - какви ли не глупости за Фън Шуй има в интернет. Ако г-жа Ангелова е попаднала на сайт, в който пише всичко изброено в текста, моля да го сподели и аз лично се ангажирам да го давам като отрицателен пример. От друга страна, да се представят всички тези безсмислици като достоверни и истински указания от Фън Шуй, е обида към интелигентността на читателите, които вече имат някакви познания за това хилядолетно китайско учение. Същевременно се създава лъжлива представа, че такива са те, източните измишльотини, включително и Фън Шуй - който е глупав, да им вярва. Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй сайт ФЪН ШУЙ ЗА БЪЛГАРИ на адрес www.feng-shui.bg
Абонирайте се за нашия бюлетин