Интересни събития този уикенд (27-29 юни) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Интересни събития този уикенд (27-29 юни)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития този уикенд
Автор: Peika.bg
Интересни събития този уикенд (27-29 юни)

Последният уикенд на юни - не се чудете дали да отидете някъде, а къде точно да отидете. Следва селекция от нашите любими събития за събота и неделя, които включват една лятна случка, фестивал на дивите цветя в Родопите, екстремен фест, пътуваща кинокабина и череши. Вижте и препоръчаните събития за деца този уикенд,

 

Безплатни уроци по колоездене и игри в Декатлон Подуяне

28-29 юни, София

Да се научиш да караш колело е умение за цял живот. Често обаче подценяваме колко е важно то да бъде усвоено правилно, особено при децата. Ето защо детската велошкола Деца на колела организирабезплатни уроци по колоездене, съчетани с много други игри и забавления този уикенд, от 16:00 до 19:00 ч., пред магазин Декатлон в кв. Подуяне. Научете още за безплатните уроци по колоездене в Декатлон Подуяне.

*

Фестивал на дивите цветя в Родопите

21-29 юни, Смолян

Това е фестивалът, който ще срещне вас и децата с магията на родопските билки и цветя. Ботанически и велотурове, базар на местни екопроизводители, седянки, дегустации на билкови чайове, народни обичаи, танц на водата и цветята... Събитие за среща с природата. Вижте програмата на Фестивала на дивите цветя в Родопите.

*

Лятна случка - фестивал на Карандила

27-29 юни, край Сливен

Лятна случка е фестивал на Карандила, по време на който всеки може да открие и последва нови социални и творчески хоризонти. Slow Food, астрология, доброволчество, парапланеризъм, йога и куп други забавления. Вижте още от програмата на фестивала Лятна случка.

*

Съзнателно кино в Русе

26-29 юни, Русе

Влезте в симпатичната пътуваща кинокабина на Съзнателно кино, за да изберете сами сценария на филма. Научете повече за Съзнателно кино и прочетете интервю с автора на идеята - Мариета Печанска.

*

Международен фолклорен фестивал Витоша

26-29 юни, София

На открити сцени в София ще можете да видите традиционна българска сватба, нестинари, както и фолклорни изпълнения от цял свят (Панама, Косово, Турция, Индия, Чехия). Вижте програмата на фолклорен фестивал Витоша.

*

Свежа идея за футболна пауза - концерт с жива връзка София - Берлин

27 юни, София

Концерт с уникална директна връзка между клубове в София и Берлин. На живо в Payground Club в София и клуб Hangar49 в Берлин. Стиловете са фънк, реге, рок, брас. Подробности за концерта.

*

Асеновград - град приключение - екстремен фестивал

28-29 юни, Асеновград

Станете част от фестивала на екстремните спортове "Асеновград - град приключение". Ще има екстремно колоездене, парапланери, палатков лагер и музика. Повече за екстремния фестивал "Асеновград - град приключение"

*

Празник на черешата

27-28 юни, Кюстендил

Станете част от черешовия фестивал в Кюстендил и опитайте най-вкусните и сладки череши! Тук е програмата на празника на черешата.

***

Вижте още събития в България и по света. Вижте и идеи за разходки през уикенда.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин