Инцидент с нова атракция в Disney World - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Инцидент с нова атракция в Disney World
Автор: Александра Любова
Инцидент с нова атракция в Disney World

Посетителите на Disney World трябваше да бъдат спасени от новото съоръжение на парка - "Skyliner" още през първата седмица от стартирането му.

Най-новата транспортна система на Disney World, кабинковият лифт "Skyliner", се счупи още при първата си експлоатация.

Един от спасените пътници заяви във Фейсбук, че е трябвало да стои в кабината на лифта и да изчака повече от 3 часа, за да се спаси, но че Дисни се е справил със ситуацията професионално и бързо.

„Ще кажа само, че „ Дисни“ беше изпратил десетки членове на екипа, да ни посрещнат, когато се върнахме до станцията,“ каза Кейси Хил в групата на „Disney World Junkies“. „Отношението към гостите си пролича, когато дадоха на всеки човек gift-карта на стойност 100 долара и 2 билета за паркa, за да се върнеш. Те разполагаха с готови и налични таксита.“

Дисни не казваше дали има ранени и не предоставяше подробности относно причината за аварията

По последни данни Дисни потвърждава евакуацията на 6 души и откарването на 3-ма в болница.

"Един от трите маршрута на Disney Skyliner преживя неочакван срив в събота вечерта", се казва в съобщение на компанията, съобщава News13. "В резултат Skyliner ще бъде затворен, докато разглеждаме подробностите около този проблем. Извиняваме се за тази ситуация и работим с всеки гост поотделно по отношение на въздействията от посещението им при нас."

Новият Skyliner е подобен на въздушен трамвай, наречен Skyway, който съществуваше в парка Magic Kingdom от 1977 до 1999 г. Неговите шест мили кабел свързват четири курортни хотела и два тематични парка в комплекса Disney World близо до Орландо, Флорида. Други причудливи варианти за транспорт в парка включват монорелса (която е имала проблеми от друг характер наскоро) - лодки, автобуси и други. Disney World оперира една от най-големите системи за частен транспорт в Съединените щати.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин