Какво ще се случи с Дисниленд през 2023г.? - С деца на път - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Какво ще се случи с Дисниленд през 2023г.?
Автор: Peika.bg
Какво ще се случи с Дисниленд през 2023г.?
Снимка: Instagram/Disneyland

Disney празнува своята 100-годишнина в тематичните паркове тази година. Disney 100 Years of Wonder ще бъде най-големият празник в историята на компанията. Тематичният парк обяви и че ще има промени в цените на билетите.

Празненствата по повод 100-годишнината на Дисни започнаха още в края на януари, но ще продължат през цялата година. Ще има различни начини, по които Дисниленд ще отбележи това огромно събитие, включително нови храни, нова изложба и нова атракция.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Disneyland (@disneyland)

Наред с вълнението от празненствата, цените на билетите за Дисниленд също ще претърпят някои промени. Предполага се, че новите актуализации ще предлагат повече гъвкавост. Притежателите на билети за Park Hopper вече ще могат да превключват между парковете в 11 сутринта, считано от 4 февруари.

Ще има и повече дати с по-ниски цени на билетите. Дните с цена на билети от $104 ще бъдат разпръснати през 2023 г., общо почти два месеца. Освен това от 4 февруари семейни снимки от атракционите ще бъдат по-лесни от всякога за прибиране вкъщи. Гостите с билет ще имат възможността безплатно да изтеглят своите снимки от Disney PhotoPass. Присъединяването към програмата Magic Key също ще бъде по-лесно от всякога с повече продажби, които се очакват през годината. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Disneyland (@disneyland)

Мики и Мини са звездите на чисто нова атракция, която отвори врати на 27 януари. Гостите могат да се впускат в шантаво приключение, благодарение на влак, воден от Гуфи, в театър El CapiTOON в парка Дисниленд.

Mickey & Minnie’s Runaway Railway е малко по-различна от атракциите в другите тематични паркове, защото за нея не се чака на обикновена опашка. Вместо това можете да се присъедините към виртуалната опашка, налична в приложението Disneyland. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Disneyland (@disneyland)

Светът на цветовете също се преобразява. “World of Color – ONE,” е изцяло ново феерично нощно светлинно шоу. Ще бъде представена и нова авторска песен. Плюс това, това ще бъде първият път, когато герои и моменти от Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Отмъстителите и „Междузвездни войни“ ще бъдат представени заедно.

Disney 100 също ще донесе нов декор с платина в парка, както и нови храни. Платинени медальони ще бъдат изложени в целия парк. Чийзбургерът с картофи и чедър е сред новите вкусни опции, които се добавят към менюто.

Галерията на Дисни в Дисниленд парк ще представи нова изложба в чест на филмите, които са се превърнали в атракции, и изживяванията в тематичния парк, които са вдъхновили филмите.

Старите любимци, включително Mickey’s Toontown и парадът „Magic Happens“, се очаква да се завърнат през пролетта на 2023 г.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория С деца на път
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин