Нова година, ново Аз! - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Нова година, ново Аз!
Автор: Александра Любова
Нова година, ново Аз!
Снимка: pexels

Новата година започва с нови мечти, обещания и желание за промяна, но понякога всичко това остава в кръга на добрите пожелания. За да изградим наистина нов навик казват, че са ни нужни 21 дни. Ние пък вярваме, че са необходими упоритост, желание и най-вече постоянство. Винаги е хубаво да има някой, който да те подкрепи и да ти напомни, че не си сам в начинанието.

Затова, когато от eMAG отправиха своето предизвикателство #21дниЗаПоДоброАз, ние с радост решихме да се включим и да предизвикаме и вас да изградите едно по-добро, по-здраво и по-енергично ново Аз!

Като пътешественици, които обичат да откриват нови и интересни места в България и по света, се замислихме кои са навиците, които искаме да придобием, за да направим 2022 г. по-добра и съответно нашето ново Аз да бъде по-здраво и готово за нови приключения.

В последните години, сблъсквайки се с пандемичната обстановка, все повече хора започнаха работа от вкъщи, както и намалиха до минимум своята физическа активност.

Ето върху кое трябва да положим усилия!

1. Спортуването от вкъщи започва да става все по-привлекателно! Не губим време в разходка до залата, не се притесняваме от студа, карти, транспорт и т.н. Ето какво ни е необходимо:

Постелка за упражнения - Ако искате да започнете да практикувате йога или фитнес редовно, тогава трябва да имате постелка за упражнения! Например изберете тази красива и удобна PVC постелка за йога Tunturi. Материята има меко и приятно усещане, допълнително обезопасена със слой против хлъзгане. Освен това постелката ще ви попречи да усетите студения въздух, който преминава през пода поради дебелината й (4 мм). 

Топка за фитнес/йога - С нейна помощ ще можете да изпълните редица упражнения, с които ще подобрите не само наличието на телесни мазнини, но и вашата стойка.

Гирички - Не започвайте с много килограми. Гиричките от 3 кг са напълно достатъчни, за да започнете вашето пътуване към ново и по-здраво Аз, без да се претоварвате и да направите някоя и друга контузия!

Лежанка - Можем да отведем нещата и на малко по-професионално ниво, дори от вкъщи с помощта на eMAG. Тази лежанка ще ни даде още много и различни възможности за това да помогнем на тялото си да придобие много по-добра физическа форма.

Уредът може да бъде позициониран както хоризонтално, така и вертикално за различен тип упражнения, така че да можете да работите за мускулите на гърба, корема и краката. Висококачествена подплата осигурява приятна и удобна тренировка.

2. Излезте навън! - Тренировките у дома са чудесно решение за раздвижване всеки ден, но не трябва да пропускаме да излезем навън, било то дори за една разходка. Най-добрият вариант е към нея да прибавим и тичане сутрин или пък разходки в планината. Така не само ще спортуваме, ще се насладим на чистия въздух, а и защо да не направим някоя и друга красива снимка на природата наоколо!

Удобните обувки са от изключително важно значение за преходи в планината. Така ще предпазите не само краката си, но и здравето на гърба и кръста. Ние веднага избрахме кои да добавим в кошницата от eMAG, но вие можете да разгледате и другите им модели, защото има огромно разнообразие, което ще отговаря точно на вашите нужди и желания!

Спортният екип, с който ще се сдобиете, трябва отново да отговаря на нуждите, сезона и предпочитанията ви. Ние се спряхме на няколко артикула и бързаме да добавим в количката, преди някой да ги е грабнал! А вие какво си избрахте от eMAG?

Има спортове, които можем да практикуваме, само в определени сезони, но това не бива да ни отчайва, дори напротив - какво по-хубаво от това да очакваш с нетърпение зимата за приключения, ски и сноуборд или пък лятото за каяк, къмпинг и какво ли още не. Хубавата новина е, че в eMAG можете да откриете както зимна екипировка, така и каяк, а защо не ролери, та дори и обувки за канго джъмпс.

Поставяйте си високи цели, не чак толкова недостижими, така че да изгубите стимул, а такива, които бавно и с постоянство да покорявате всеки ден!

Искрено се надяваме да сме успели поне малко да ви вдъхновим да се замислите за едно по-добро начало. Независимо дали то започва от 1 или 21 януари, важното е да предизвикате себе си  и да направите нещо, което в дългосрочен план ще бъде добро за вашето бъдещо и благодарно Аз!

eMAG са разбрали това и с радост ще помогнат на всеки един от вас да проправи път към новата си мечта. Разгледайте техния сайт с изключително разнообразие от продукти и оферти и изберете най-подходящите за вас! Доставката е до вашата врата, а можете да използвате и тяхното приложение за още по-голямо удобство! Опитайте! Намерете вашето ново Аз!

#21ДниЗаПоДоброАз #emag2022challenge

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин