Подарък за най-добра приятелка - топ 9 идеи - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Подарък за най-добра приятелка - топ 9 идеи
Автор: Peika.bg

Най-празничният сезон е в разгара си и желаем да зарадваме всички любими хора с подарък, който да ги накара да се усмихнат. Ако искаме той да е не просто нещо символично, но и наистина да бъде от полза на човека, който го получава, то трябва да се постараем. Избирането на подарък за най-добра приятелка може да бъде затрудняващо, особено, ако се познаваме от дълги години и размяната на подаръци е традиция. В тези случаи с всяка изминала година изборът става все по-труден, а вариантите се изчерпват. По тази причина в следващите редове ви даваме 9 идеи, с които възторжените реакции са гарантирани!

Грижата, която заслужаваме

Дори и да не си позволяваме чести удоволствия и СПА процедури, това не означава, че не можем да си ги осигуряваме в домашни условия. Изберете ли продукти, които даряват кожата на лицето или тялото с вечна младост, красота и кадифена мекота, то със сигурност ще бъдат оценени. Комплектите може да бъдат подценявани, но в тези ситуации са отличен избор, който включва пълноценна грижа от няколко продукта:

  • Комплектът за лице L'Occitane Immortelle е точно такъв и дава на дамата, която го използва 4 продукта (тонер, серум, крем и скраб), с чиято помощ да предпази кожата от преждевременно стареене, като залага на високоефективен състав с ценни вещества като екстракти от безсмъртниче, акмела и майорана.

  • Грижата за кожата на тялото е не по-малко важна. По тази причина Rituals The Ritual of Karma, включва крем, пяна и скраб за тяло, които са допълнени от аромат за дома. Те имат специално разработена уханна композиция, базирана на свещен лотос и бял чай, която превръща всяка процедура в релакс за духа и тялото. 

  • Комплектът четки за грим с оригинален дизайн също е вариант за подарък за приятелка, който особено гурутата в тази сфера биха оценили високо. Спрете се на такъв, който включва и удобен калъф, където да ги съхранявате и транспортирате безпроблемно. Открийте най-подходящия сред богатството от продукти в онлайн магазин MAKEUP.

Шоколадово изкушение без калории

Имате идея да зарадвате една от близките дами до сърцето ви с любимото ѝ лакомство? Можете да го направите по оригинален начин и то без да застрашавате перфектните ѝ мерки.

Брандът I Heart Revolution разполага с цели серии от декоративна козметика, която може да ви изкуши със сладките си аромати и да ви накара да се чувствате неотразими със зашеметяващ грим.

Палитрите сенки за очи Chocolate Eyeshadow Palette задоволяват и най-взискателния вкус с разнообразието от цветови комбинации, а уханието, което се носи от тях, ви кара да се влюбите на момента.

Бронзантът за лице Tasty Coffee Bronzer от същия бранд е отлична идея за тази приятелка, която не си представя деня без чаша топло кафе, в която и да е от неговите разновидности. Капучино, лате, макиато или мока, всяко едно от тях съответства на различните нюанси, с които да подчертаете контура на лицето.

Какъв е един wishlist с идеи за подарък на най-добра приятелка, ако в него не влиза поне един парфюм. А Candy Prada е точно това, което ще придаде на собственичката си пленителен чар и кокетство с дъх на карамел, пудрови нотки, тамян и ванилия. Ако пък дамата, за която избирате аромат, предпочита освежаващата сладост на плодовете, то парфюмната вода Eternity For Woman Eau Fresh Calvin Klein със своите изявени тонове на круша ще бъде любов от първо пръскане.

Детски спомен за пораснали

Едва ли има момиче, което не мечтае да се превърне в някоя от принцесите на Дисни. Дайте тази възможност на приятелката си, като ѝ направите сантиментален подарък с някоя от палитрите за грим I Heart Revolution Disney Storybook Palette, вдъхновени от Бел, Пепеляшка, Аврора, Тиана или Снежанка. Създадени под формата на книга, те ще предизвикват топли чувства и удивление всеки път, в който я използва при създаването на желаната визия. Дарете я с блясък с хайлайтъра за лице от същата серия и я накарайте да се почувства неповторима.

С повод или без, малките жестове от сърце са символ на приятелството и карат момичетата, без които не си представяте живота си да се усмихнат!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин