София през нощта (видео) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
София през нощта (видео)
Автор: Peika.bg
София през нощта (видео)
Снимка: pixabay

"София, мой малък Лондон!" Всички знаем колко красива е столицата на България, колко история е побрала в себе си, колко забележителности крие. София е град с многобройни възможности за всеки пътешественик. Музей, театри, кина, паметници на културата, църкви, архитектурни чудеса, паркове, знаете, че можем да изреждаме още дълго.

>

>

Тръгнеш ли по софийските улици, никога няма да скучаеш. Разхождаш се по добре осветените улици. Чуваш откъслячни изречения и части от нечии разговори, които сам сглобяваш и довършваш историите наум.

Оживлението е почти постоянно и колкото и да напредва часовника, той никога не заспива съвсем. Музика от нощни заведения се носи по улиците. Трафикът намалява драстично, но все се намира по някоя кола, която да премине, дори в най-късните часове на нощта. Тук животът е динамичен и това може да не допада на някои, но други го намират за прекрасно. 

София през нощта (видео)
Снимка: pixabay

Някои предпочитат малко и тихо градче, сгушено в планината, но за други шумът, хорската глъч, морето от светлини и звуци, непрестанния поток от хора и коли, ритъмът и забързаното ежедневие - това те наричат дом.

София се оглежда във витрините на лъскавите магазини, които продават емоции. Някои хранят душата си с бира в ръка, наблюдавайки тълпите от хора по улицата. Колко странно, пренаселено, а всъщност чувстваш спокойствие.

Когато понякога изпиташ нуждата да избягаш дори за няколко часа от бетонните блокове, асфалтираните улици, клаксоните и тълпите - София отново ти предлага възможности и те прибира в прегръдката на планината!

Необятната София - дом за всеки мечтател!

Насладете се на миговете на нощна София като изгледате видеото. Помечтайте на воля!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин