Този уикенд - събития за всеки (7-8 декември) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Този уикенд - събития за всеки (7-8 декември)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития този уикенд
Този уикенд - събития за всеки (7-8 декември)

Ето какво ни е подготвил вторият уикенд на декември - концерти, театър, малко ретро настроение... Който празнува 8-ми декември, е извинен (и наздраве!). За всички останали - събития този уикенд. Вижте и събития за деца този уикенд!

Chivas Gourmet Salon

Това е четвърто издание на Chivas Gourmet Salon или гурме културата като част от живота на съвременния човек. Участниците на форума получават интензивни и директни срещи с точните клиенти и усещат пулса на пазара, а посетителите – неповторимо кулинарно изживяване и разширяване на познанията си за актуалните продукти и тенденции от света на висшата мода в кулинарията. Прочетете подробности за участващите кафета, храни, алкохол, пури и др. в Chivas Gourmet Salon 2013.

4-6 декември, София

Рождественски светлини - музикално матине с коментар

В Софийската филхармония настроението е коледно още от първата седмица на декември - с музикалното матине Рождественски светлини.

7 декември, София

Звук и светлина на хълма Царевец

В навечерието на Студентския празник ще има безплатно шоу Звук и светлина във Велико Търново. Вижте всички дати на Звук и светлина във Велико Търново през декември.

7 декември, Велико Търново

Коледни базари в България

Декември е месецът на усиленото търсене и избиране на коледни подаръци, за което си има чудесни местенца – коледните базари. Вижте къде и кога се организират коледни базари в някои по-големи български градове.

Целият декември, цяла България

Коледен фестивал в Русе

Много празнични събития са подготвили в Русе през декември. Вижте програмата на коледния фестивал тук.

декември, Русе

За секса, политиката и други проЗташки неща

Гледайте неповторимия Николай Урумов в актуален коментар по пикантната страна на сексуалния и политическия живот на българина. Подробности за спектакъла. В Studio 5.

7 декември, София

Ретро Никулден в Бургас

Бургас ще отбележи празника си в ретро празненства - на 6 декември ще оживеят емблематични места като Старата поща, Офицерския клуб... Ще има и възстановка на бръснарница, два духови оркестъра и много други ретро забавления! Подробности за Ретро Никулден в Бургас.

6 декември, Бургас

Летище - постановка в Младежки театър

Сложете свежо начало на уикенда и гледайте постановката "Летище" по романа на Артър Хейли в Младежкия театър. Вижте и още от програмата на Младежкия театър.

6 декември, София

*

Разгледайте всички събития в България и по света, по дати, теми и градове. Или открийте идеи къде да отидем през уикенда. Това не е актуалният уикенд? Вижте тук всички дати в категорията Събития този уикенд!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин