Този уикенд – събития, които не са за изпускане (26-27 октомври) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Този уикенд – събития, които не са за изпускане (26-27 октомври)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития този уикенд
Този уикенд – събития, които не са за изпускане (26-27 октомври)

Ето какво предстои през идните почивни дни (26-27 октомври 2013 г.). За да не пропуснете нещо интересно и после да кажете, че не сме ви казали.


Балкански фестивал на ракията

В Мраморното фоайе на НДК ще се срещнете с ракии и други спиртни напитки от целия Балкански полуостров, ще можете да чуете лекции за историята на алкохола, както и да научите как се съчетава ракията с храна. Научете повече за Балканския фестивал на ракията, както и за съпътстващата му програма.

24-26 октомври, София

So Independent - Фестивал на американското независимо кино 

Четвъртият Фестивал на американското независимо кино So Independent ще срещне публиката с над 40 игрални, документални и късометражни филма. Повечето заглавия са показвани и награждавани на най-авторитетните форуми на независимото кино в САЩ: Сънданс на Робърт Редфорд и Трайбека на Робърт де Ниро. Прочетете повече за So Independent, вижте и акценти от програмата му.

24 октомври - 3 ноември, киносалони в София

Смешен филм фест - Габрово

Смешен филм фест има амбицията да възроди традициите на провеждания преди години в Габрово международен фестивал на комедийния филм, като едновременно с това го осъвремени и привлече национално и международно участие. Подробности за Смешен филм фест. Цена на билетите: 2 лева, има и прожекции с вход свободен.

22 - 29 октомври, Габрово

5 км любителско бягане

В 5 км любителско бягане могат да участват всички. Дори родители с деца (и в детски колички), стопани с кучета и хора в инвалидни колички. Повече за 5 км любителско бягане.

26 октомври, Варна

Мизия танцува - Национален фестивал за народни хора

Трети Национален фестивал за народни хора „Мизия танцува”, организиран от Фолклорен танцов клуб „Българско хоро” и Община Плевен. Начало: 10 ч., зала „Спартак”

26 октомври, Плевен

Годишнина от възстанието на Асен и Петър

Тържествено ще бъде отбелязана годишнината от възстанието на братята Асен и Петър във Велико Търново. Подробности за празненствата тук.

26 октомври, Велико Търново

Bodies Revealed - човешкото тяло, разкрито и реално

Впечатляващо реална изложба, която разкрива тайните на човешкото тяло. Изложбата беше удължена до 27 октомври. Подробности за изложбата Bodies Revealed.

до 27 октомври, ЦУМ, София

София за Европа - пръски поезия

Не профучавайте през подлеза на ЦУМ, а спрете и почетете малко съвременна поезия. Двуезични табла ще бъдат на разположение на жителите и гостите на столицата от 20 септември 2013 г. До 01 декември 2013 г. в подстъпите и коридорите на метростанция „Сердика”. Подробности за пръските поезия тук.

до 1 декември, София

Всички събития в България и по света можете да видите в секция Събития.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин