Весела Коледа от Peika.bg! - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Весела Коледа от Peika.bg!
Автор: Peika.bg
Весела Коледа от Peika.bg!
Снимка: pixabay

Колкото и необичайна и различна да е тази година, дойдоха празниците.

А днес... днес е един от най-светлите и хубави дни!

Ние от екипа на Peika.bg пожелаваме на всички наши читатели да бъдат най-вече здрави, защото тази година ако не на друго, то поне ни научи да ценим повече здравето си и близките хора.

Пожелаваме ви коледното чудо да се появи във вашия дом и да донесе на всеки член на семейството душевен мир, благоденствие и щастливи мигове!

Макар пътешествията да не бяха на преден план през изминалата година, през празничните дни няма по-хубаво и уютно място от дома, така че нека се насладим на компанията на любимите си хора, да си пожелаем по-ведри и хубави дни, изпълнени с позитивни емоции и добро настроение!

За тези, които се притесняват, че Дядо Коледа няма да посети дома им заради сложната епидемична обстановка - не се тревожете, добрият старец е оставил по малко добрина, обич и топлина за всяко едно семейство! Пазете пламъчето на семейния уют и разбирателството! 

И не на последно място, ако не знаете защо Коледа носи толкова красота - погледнете навън и вижте усмихнатите лица, весели дечица, щастливото си семейство у дома и цялата доброта, която витае във въздуха! Пожелаваме ви всеки ваш ден да бъде една малка Коледа!

Бъдете здрави, усмихнати, задружни и се обичайте!

Весела Коледа!

Peika.bg

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин