Пролетна промоция! Вземи 2 книги на Peika.bg само за 24 лв. - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Пролетна промоция! Вземи 2 книги на Peika.bg само за 24 лв.
Автор: Peika.bg
Пролетна промоция! Вземи 2 книги на Peika.bg само за 24 лв.

Възползвай се от нашата пролетна промоция! Само сега можеш да поръчаш 2 книги на Peika.bg - "Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици" и "50 места, които да посетите в България през 2016 г." за 24 лева с безплатна доставка!

Подготви се за незабравими пътешествия с нашите книги, които ще ти предложат необикновени места в България, ще ти дадат идея за следващ маршрут, ще разбереш как да откриеш най-мистичните села, пещери, скални образувания, енергийни центрове и още много. 

Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици

Тайнствени скални светилища, древни обсерватории, извори с лековита вода, храмове на чудесата, призрачни села, силни енергийни центрове в България – това са само част от мистичните разходки в книгата. Тези и още много магични дестинации, легенди от местния фолклор и вълнуващи срещи те очакват на страниците на книгата „Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици“!

Разходките в нея ще те поведат на едно необикновено пътешествие с чудни истории, пейзажи и емоции. Ще те срещнат със сладкодумните местни хора в най-приказните части на България. Ще ти припомнят родния фолклор и оттук нататък вти също ще се превърнеш в негов пазител!

Ние вярваме, че нещото, което прави едно място специално, е историята, която витае около него. Тя може да запали фитила на любопитството, да разкрие закодирани тайни, да ни помогне не само да виждаме местата, които посещаваме, но и да ги разбираме, усещаме...

В книгата ще откриеш още: точни маршрути, полезна информация, GPS координати, любопитни факти за всеки обект и съвети за (не)обикновени пътешественици!

Автор и фотограф на книгата е главният редактор на сайта ни – Боряна Кръстева. Тя лично откри и преоткри България, издири причудливи легенди, срещна се с интересни местни хора, които споделиха мистичните истории за своя край. 

Откъст от книгата, можете да прочетете ТУК!

Пролетна промоция! Вземи 2 книги на Peika.bg само за 24 лв.

***

50 места, които да посетите в България през 2016 г.

Това не е обикновен пътеводител, а книга-предизвикателство. Понеже пътуването не е само гледане и снимане, ти предлагаме още:

- малко известни, забравени или чисто нови дестинации в България
- любопитни факти
- стари легенди
- полезни съвети
- точни упътвания
- най-новите модерни музеи в България
- места, които крият мистерии на хиляди години
- каузи, към които да се присъединиш

В книгата са скрити и няколко предизвикателства и загадки, чиито отговори ще откриеш, когато пристигнеш на съответното място.

Книга за всеки, който не просто живее, за да пътува, а пътува, за да живее!

Пролетна промоция! Вземи 2 книги на Peika.bg само за 24 лв.
Снимка: Peika.bg

***

Как да поръчаш?

- Изпрати ни двете си имена, телефон и адрес за доставка на info@peika.bg
- Доставката е
до врата и е напълно БЕЗПЛАТНА!
- Цената на двете книги е 24,00 лв (плащането се извършва с наложен платеж)

***
Реалната цена на книгите "Мистични разходки из България за (не)обикновени пътешественици" и "50 места, които да посетите в България през 2016 г." е 36 лв. /по 18 лв. на книга/. Сега можеш да спеспиш 12 лв!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин