Запознанства в самолета - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Запознанства в самолета
Запознанства в самолета

„Здрасти, за къде пътуваш? Лондон? Какво съвпадение – и аз съм натам!“ Ако ви се е случвало да чуете тези думи от напълно непознатия до вас в самолета, значи сте попаднали на един от онези свръхсоциални индивиди, които виждат в двучасовия полет време и възможност за завързване на нови приятелства. И нищо чудно, защото се оказва, че дружелюбните търсачи на нови приятели не са един и двама, а почти половината от пътуващите със самолет.

Скорошно проучване на сайта за пътуване Skyscanner показва, че цели 39% от хората, които летят, са завързвали приятелство с човек, който са срещнали на борда. Не е чудно, че повечето от тези връзки са краткотрайни, като се има предвид, че със същия успех можете да заговаряте хора в трамвая в търсене на нови приятели. Въпреки това обаче 5% от запитаните са отишли на почивка с новия си приятел като директен резултат от запознанството си в самолета. Виж ти, колко авантюристи имало на земята... тоест, в небето.

Нещата със срещите на 10 000 метра височина обаче не свършват дотук. Защото освен приятелства, там се зараждат и романтични преживявания. В направеното допитване 6% от хората признават, че именно в самолета са започнали нова връзка. Явно в днешно време за пътуващите хора летенето не е просто стигане от точка А до точка Б, а част от цялото пътешествие - със своите приключения, нови познати и дори свалки. Не бързайте да се радвате обаче, защото едва 2% от тези любовни връзки се оказват дълготрайни. Но пък нищо не ви пречи другия път в директния полет до Виена да попитате симпатичната девойка на съседната седалка „Здрасти, за къде пътуваш? Какво съвпадение!“

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
blessing camara, 22.08.2012 | 02:34
My name is Miss Blessing Camara,a tall good looking young girl,so lovely and caring with good understanding
Абонирайте се за нашия бюлетин