iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Къде да почиваме това лято 2013?

08.02.2013 | 17:27, отговорили: 9 , Лято и море, от Надежда Георгиева
1 гл.
Отговори (9)
Darina Todorova, 19.08.2013 | 23:08
0 гл.
съгласна съм с възмущението на Нина, но все пак ще се включа в темата .Тази година след почивката ни на нашето Черноморие, взехме твърдо решение за догодина - Гърция.В Гърция получаваш обслужване и спокойствие,кеф ти пясъчен плаж, кеф ти скалист. Почти навсякъде има в хотелите и студията кухненско оборудване а в двора барбекю ,което можеш да ползваш с предоставена газ или дърва от собствениците,които ти влизат в цената на нощувката.
Иванка Караславова, 10.02.2013 | 12:27
2 гл.
Ние се чудихме до последно същото миналото лято и ето какво измислихме 3 дни преди отпуската: напълнихме една кола ентусиасти и тръгнахме на едноседмична обиколка из Родопите. Всеки ден спирахме на различно място за нощувка, а маршрутът горе-долу го опрределяхме ден за ден. Разпъваш картата, питаш местните хора или просто тръгваш напосоки. На какви удивителни места попаднхаме - не е истина! Кръстова гора (с преход пеш през село Мосотово), Чудните мостове, планетариума в СМолян, каменните гъби край Кърджали, манастирът на отец БОян Саръев в Кърджали пък е приказка!
Ивелина Шенкова, 10.02.2013 | 10:35
2 гл.
На море - определено в Турция, наистина в Кушадасъ е страхотно и евтино, а на планина - Родопите, страхотна природа, много пещери, определено има какво да се види.
Олга Ненчева , 09.02.2013 | 00:15
1 гл.
Ние бяхме миналата година в Гърция - Халкидики - Thalatta Kalamitsi Village Camp и сме много доволни от всичко. Спокойно е и идеално за почивка.
Сабина Матэва , 08.02.2013 | 22:32
1 гл.
Всичко зависи от бюджета, но Турция предлага добри цени и обслужване. Има много за гледане в различните турски курорти. Например Кушадасъ предлага няколко хотела с пясък, страхотен аквапарк и що годе неща за гледане. Но пък е дестинация в близост до големи забележителности като Ефес, гроба на Дева Мария, Памуккале. Бодрум е предпочитано място от турците и има защо. Модерно простанище, огромен замък музей на подводната история, части от храм на цар Мавзол и страхотни разходки с кораб. Мармарис предлага планина и море заедно. Има интересен музей крепост до старото пристанище и богат покрит пазар. Задължително да се отиде до острова на Клеопатра и на костенурките, където човек може да се омаже с кал и да пробва истински минерален басейн. В Мармарис човек може да види вода във всякакви цветове. Алания е доста горещо място, но пък Червената кула, пещерата Дамлаташ, плажа на Клеопатра, старата градска стена, която води до крепостта си заслужават силите. Включете хубава вода, нови думи и много нови чуждестранни приятели...
Петко Гулев , 08.02.2013 | 19:51
1 гл.
Барселона - Коста Брава, курортните градчета са много, има много добри цени за пролет и есен, освен това има голям град наблизо и можеш да се разнообразиш. Само дето е самолетна почивка и е малко по - скъпичка - от 800 лв. нагоре
Ралица Петкова , 08.02.2013 | 19:14
1 гл.
Не знам къде, но не ходете в Хърватска с идея за почивка на море, защото няма пясъчен плаж. Гледки и природа има, но за лятна почивка според мен не става.
ЛаМаринка Винена, 08.02.2013 | 18:09
0 гл.
На круиз в Норвегия ще ходя през лятото, а за тези, на които морската болест не им понася или пък им се иска истинско топло лято, с две ръце гласувам за Къмпинг Талата Каламици в Гърция - бях там миналото лято с цялото си семейство. Мястото е супер и е подходящо за деца!
Nina Peicheva, 08.02.2013 | 18:03
1 гл.
Егати въпроса - ами кажи с деца ли сте, море ли искате, планина ли, в БЪлгария ли, в чуцжбина ли... То вариантите са милиони!
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин