Ехо от Банскофилмфест - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
06
Ехо от Банскофилмфест
ДАТА: Oт 06 Февруари 2017 до 10 Февруари 2017 ЧАС: 18:00 МЯСТО:
Добави в календара
Ехо от Банскофилмфест

Най-доброто от световното планинарско и екстремно кино идва в София!


5 дни, 23 филма, 100% extreme, 100% adrenaline, 100% adventure! Панорамата е от 6 до 10 февруари 2017г., 18:00 часа, а Полският институт отново е домакин на събитието. 



Традиционната панорама “Ехо от Банскофилмфест’ 2016” ще представи всички наградени филми от миналогодишния фестивал в Банско и още няколко страхотни ленти за Вас! В отминалото 16-то издание бяха показани над 120 филма от 35 държави. Събитието предлага най-доброто от световната кинокултура на тази тематика. Кинопанорамата е селекция от програмата на фестивала БанскоФилмфест – най-големият в този формат на Балканите. Чрез тези киноленти публиката се пренася до едни от най-екзотичните и труднодостъпни точки на планетата – Патагония, Хималаите, Аляска, Африка и др. Запознаваме се с постиженията на приключенци и пътешественици от световна величина, които се справят по удивителен начин с предизвикателствата на екстремните условия. Част от филмите са свързани с бита, изкуството и културата на планинарските народи, някои от които са на изчезване. Филмите са истински истории за смелостта, волята, приятелството и променят представите за човешките възможности.


ПРОГРАМА


6 февруари, понеделник


18.00-18.30 – откриване и връчване на награди.


18.30-18.45 – “Като метроном” (Франция, 2015, Владимир Селие, 15’)


– Специалната награда на журито от Банскофилмфест’ 2016
Пролетта на 2013 г., каньона Вердон във Франция. Срещата на каскадьорите, наречени “Летящите французи”, въздушните танцьори от “Compagnie 9.81”, музикантите от групата “Radio Monkey” и екипа на филмовата студия “Baraka Flims” води до появата на невероятен филм. В него от умелото съчетание на изключителните способности на музиканти и екстремни спортисти се раждат симфония, посветена на риска, и химн на пространството.
– Специалната награда на журито от Банскофилмфест’ 2016,
– Специалната награда на журито от Международния фестивал на планинарскоия филм в Отран (Франция), 2015 г.,
– Наградата на журито от Международния фестивал на п;ланинарския филм във Ванкувър (Канада), 2015 г.,
– Наградата “Златен дявол” за най-добър късометражен филм от Международния фестивал на планинарския филм в Диабльоре (Швейцария), 2015 г.,
– Специалната награда на журито от Международния фестивал на планинарския филм в Теплице над Метуйи (Чехия), 2015 г.,
–  в официалната слекеция на международните фестивали на планинарския филм в Тренто (Италия), Гренобъл (Франция), Залцбург (Австрия), Бурса (Турция), Уанака (Нова Зеландия), Закопане (Полша), Шамрус (Франция), във гфестивалите на приключенското кино в Ла Рошел и на остров Реюнион (Франция), във фестивала “Музика и кино” в Сеул (Южна Корея), във фестивала за планини и изследвания “Орас Бенедикт дьо Сосюр” в Соксюр-ле-Нанси (Франция), фестивала “Върховете на Пиренеите” в Пибрак (Франция), фестивала “Запознаване с планинарското кино” в Гап (Франция), на фестивала “Areaviva Outdoor” в Тесерете-Каприска (Швейцария), на фестивала “Вечерно кино” в Шамбери (Франция), на slackline- и highline-срещите Сен Жане (Френската Ривиера) и  Ардеш (Франция), фестивала “Снимки от планината” в По (Франция) и др.  


18.45-19.59 – “Надпревара с Нигара” (Австрия, Мексико, Канада, 2015, Раш Стърджис, 74’)


Когато професионалният каякар Рафа Ортис решава да постигне мечтата си – да се спусне по Ниагарския водопад, поставя началото на невероятна поредица от събития, които променят целия му живот. За да се подготви за изключително тежкото изпитание, той привлича силен екип от свои приятели начело с опитният гребец Раш Стърджис. Следва тригодишно приключение по реките в тропическите гори на Мексико и по главозамвайщите водопади в Американския Северозапад, което завършва с дъгоочакваната схватка с Ниагара.
– Най-добър филм за планинарски спортове от Международния фестивал на планинарския филм в Банф (Канада), 2015 г.,
– участие във фестивалите на документалното кино “Savage cinema” в Сан Себастиян (Испания), “DocsDF” в Мексико Сити, “Newport Beach Film Festival” в Нюпорт (САЩ), във Фестивала на приключенския филм в Шефийлд (Англия), във фестивалите на планинарския филм в Телюрайд (САЩ) и Ванкувър (Канада), във Фестивала на филми за Пиренеите “Picurt – Mostra Cinema Muntaya dels Pirineus” в Артедо и Сеу д’ Уржел (Испания) и др.


20.00-20.15 – почивка


20.15-20.42 – “С параплан и цигулка в Пакистан (Швейцария, 2015, Себастиан Дьовриан, 27’)


Сред спиращи дъха пейзажи в Западните Хималаи френският търсач на приключения Жан-Ив Фредриксен отново се сблъска със самотата, с вятъра, студа, задоблачните върхове и ледниците. Със своя параплан и с 30 кг багаж, висящ под седалката му, той направи невероятно пътешествие над Пакистан от пакистанско-индийската до пакистанско-афганистанската граница. А музиката на неговата цигулка бе ключ към сърцата на местните хора.
– Наградата в категорията “Приключение” и Наградата на публиката от фестивала “Крилете на Икар” в Сент Илер дю Туве (Франция),
– Участие в Международния фестивал на планинарския филм “Менди”, Билбао (Испания).


20.42-21.36 – “Под товара на свободата” (Словакия, 2016, Павол Барабаш, 54’)


– Наградата на филм отразяващ бита и културата на планинарските народи от Банскофилмфест‘ 2016
Носейки на гърбовете си 100-килограмови товари, те трябва да се справят с бури, снежни виелици и навеища. Носачите от Високите Татри всеки ден се изкачват до тамошните хижи с нови и нови товари. Тяхната професия е изключителна – изисква желязно здраве, яки мишци и здрав разум. Навлизайки в техния свят, може би ще научим защо са избрали този път и ще разберем нещичко и собствения си “багаж”, който носим цял живот.
– Голямата награда от Межународния фестивал на планинарския филм в Закопане (Полша), 2016 г.


 7 февруари, вторник


 18.00-18.30 – 20 години Полският институт е наш втори дом (20 г. сътрудничество между ПКИ и Сдружението “Международен фестивал на планинарския филм” – Презентация


18.30-19.00 – “Без ските би ми било скучно в Хималаите” (Полша, 2015, Дариуш Залуски, 32’)


Филмов документ за ски-алпинистичните постижения на Анджей Баргиел. Изпълнен със страст, хумор и непосредственост разказ за сбъднатите мечти, благодарение на необикновената упоритост и всеотдайност. Големият майстор Дариуш Залуски показва герои от плът и кръв в една отлично разказана история – без превземки и фалшив патос.
– Наградата за най-добър полски филм в международния филмов конкурс на XIII-тия Краковския планинарски фестивал, 2015 г.


19.00-19.40 – “С каяци около Алеутските острови” (Великобритания, Джъстийн Кърджънвън, 36’) – Джъстин беше официален гост на фестивала. 
– Специално признание на журито от Банскофилмфест‘ 2016.
През 2014 г. британките Сара Оутън – първата жена, обиколила света със силата на своите мускули, и Джъстийн Кърджънвън предприемат плаване между и около безлюдни или слабо населени парчета суша от архипелага на Алеутските острови, разположени между Аляска и Камчатка. За 101 дни двете изминават 2400 км в условията на диви бури, силни течения и… гладни мечки, научавайки много за хората, които обитават този суров и красив пейзаж, но преди всичко за себе си.


45761


19.40-19.55 – почивка


19.55-20.40 – “Земетресението в Непал – герои, оцелели, чудеса” (Непал, 2015, Ганеш Пандаи, 45’)


През април 2015 г. Непал стана жертва на две трагични земетресения. Ганеш Пандаи разказва за хората, по чудо избегнали смъртта, за ужасните разрушения и за раните, получени от жителите на тази страна – физически и психични.
– Наградата за най-добър документален филм и Наградата на публиката от Международния фестивал на планинарския филм в Катманду (2015 г.),
– Наградата за най-добър документален филм от международния филмов фестивал “Нодия” в Ню Делхи (2016 г.),
–  Наградата за най-добър документален филм и наградата “Златна камера” от международния филмов фестивал “Нашик” в Бомбай (2016 г.),
– Най-добър документален филм на Непалския филмов фестивал в Единбург (Шотландия), 2016 г.,
– в програмата на Международните фестивали на планинарския филм в Домжалье (Словения, 2016 г.), Закопане (Полша, 2016 г.), Хеерлен (Холандия, 2016 г.), Тренто (Италия, 2016 г.), Диабльоре (Швейцария, 2016 г.), Брьоий-Червиня и Валтурнанш (Италия, 2016 г.), във Фестивала на непалското кино в Торонто (Канада, 2016 г.), във Фестивала на късометражния филм в Лоз Анджелиз (2016 г.), Фестивала на хималайските филми (Сан Франсиско, 2016 г.), фестивала “Близо до Назарет” (“Near Nazareth”, Афула, Израел, 2016 г.).


45762


20.40-20.46 – “Някъде” (Франция, 2016, Мелоди Булисиер, 6’)


Дори бягството от всекидневието, желанието да се пътешества и да се търсят приключения в днешно време се превръщат в трескаво желание за консумиране. Всичко минава през интернет. Всичко си има цена и е бързо и лесно. И много често – повърхностно. Пътуването става рутинно и предвидимо, като че ли вече изживяно. Лавина от снимки на най-екзотични места. И в този момент възниква необходимостта от забавяне на този процес и от намиране на път назад – към автентичността.
– В официалната селекция на 69-тия филмов фестивал в Кан (май 2016 г.), на 22-рия филмов фестивал в Лесиния (Италия, август 2016 г.), на 21-вия Международен фестивал на новото кино в Сплит (Хърватска, септември 2016 г.), 18-тия Международен фестивал на анимационния филм в Пунчхон (Южна Корея, октомври 2016 г.).


20.46-21.20 – “Опашката на Дракона” (България, 2016, Руслан Вакрилов, Мартин Маровски, Виктор Варошкин, Григор Вътев, 34`)
– Награда за български филм от Банскофилмфест’ 2016.
Кинематография: Руслан Вакрилов, Мартин Маровски, Виктор Варошкин, Григор Вътев. Филм за българската експедиция „Патагония 2015 – Опашката на Дракона“  – Мартин Маровски и Виктор Варошкин, Руслан Вакрилов и Григор Вътев.


8 февруари, сряда


18.00-18.42 – “Бартас” (Франция, 2016 г., Куентен Сиксдение, 42`)


През юни 2015 г. група френски хайлайнъри заминават за френския отвъдморски департамент и регион остров Реюнион. Те проникват в най-затънтените, съвършено непознати за чужденци кътчета, на парчето земя в Индийския океан в търсене на бездни, над които да подобрят рекорда за ходене по въже, опънато на най-голяма височина над земята.
– Участие в Международните фестивали на планинарския филм в Теплице над Метуйи (Чехия) и Диабльоре (Швейцария), 2016 г., във Фестивалите на приключенския филм на остров Реюнион и в Ла Рошел (Франция), 2016 г., във фестивала “Първа крачка към приключението” в Албервил (Франция), 2016 г.


 18.42-19.13 – “Затъмнение” (Канада, 2015, Антъни Бонело, 31’)


Както става обикновено, в началото е една наглед безумна идея – пътешествие до остров Свалбард (Шпицберген) отвъд Северния полярен кръг по време на пълно слъчево затъмнение, за да бъде направена снимка на скиори точно по средата му. Участват фирмените състезатели на “Salomon” Коди Таунсенд, Крис Рубенс, Броуди Ливън и фотографът Рувим Крабе. Те влизат в схватка с дивия, вледенен терен и суровия климат в името на една снимка. Но за цял живот.


 19.13-19.50 – “Отгоре и отдолу – анаконди и кондори” (Великобритания, 2015, Джон Спайк Грийн и екип, 37’)


Две коренно различни първи спускания с каяци в Перу – по една река в джунглата, и по друга в див и пустинен каньон.
– Голямата награда от Международния фестивал на планинарския филм в Грац (Австрия),
– Наградата за най-добър филм в категорията “Духът на приключението” от Фестивала на планинарския и приключенския филм в Шефийлд (Великобритания),
– Наградата за най-добър филм в категорията “Духът на приключението” от фестивала “Екран на приключението” в Дижон (Франция),
– Най-добър филм за каякарство от Филмовия фестивал за каякарство в Розенхайм (Германия),
– Най-добър филм за каякарство от Фестивала на планинарския филм в Ланберис (Великобритания),
– На добър филм за каякарство от Фестивала на филми за гребане в Палмър Рапидс, Онтарио (Канада),
– Наградите “Най-добър филм за каякарство” и “Най-добър приключенски филм” от Филмовия фестивал за гребане в открито море в Тъндър Бей, Онтарио (Канада),
– второ място в конкурса за Наградата на публиката от Международния фестивал на планинарския филм в Кендъл (Великобритания).


19.50-20.05 – почивка


20.05-20.12 – “Светлина в мрака” (САЩ, 2015, Майк Браун, 7’)


Един филм, който отвежда зрителите в света на светлината и цветовете, използвайки най-съвременни технически средства. И следва професионалните байкъри Греъм Агаси и Мати Майлс при нощното им пътешествие през лунните пейзажи на Юта до горите край тихоокеанското крайбрежие на американския Северозпад. Филмът, сниман в продължение на три седмици с камери по 27 000 паунда всяка и уникални осветителни съоръжения, предлага приказно красиви пейзажи и колоездене от най-висока класа. Той е нова стъпка в еволюцията на спортното кино и в търсенето на нови измерения.


20.15-21.30 – “През неизвестното” (Италия, 2016, Федерико Сантини, 75’)
– Награда за филм за планинарски спортове, приключения и изследвания от Банскофилмфест’ 2016
Kакво кара човек да страда от студ, битов недоимък, ужасно време и нечовешки труд? Коя е причината да посвети цели три години на един мечтан проект? Това е история на едно уникално приключение – на опитите за първо зимно изкачване на Нанга Парбат (8125 м), на фона на смайващи планински пейзажи, екстремни предизвикателства и горчиви поражения.
–  Участие в международните филмови фестивали в Екурхулени (ЮАР), Сестриере (Италия) и Чичестър (Англия), във кинофестивала “Зелената Земя”, Венис (Калифорния, САЩ). 


 9 февруари, четвъртък 


18.00-18.56 – “Боабаби между земята и морето” (Франция, 2015, Сирил Корню, 56’)


Благодарение на своята очарователна и изненадваща форма боабабите са едни от най-интересните дървета на Земята. Но обезлесяването на нашата планета заплашва съществуването им. Двама ботаници и търсачи на приключения – Сирил Корню и Вилфрид Рамахафали, предприемат 400-километрово пътешествие с канута заедно с хора от номадското племе везо покрай южните брегове на Мадагаскар, за да научат тайните за живота на гигантските дървета. Резултатът е впечатляващ – документален филм, който ни отвежда до трудностъпни места, които никога преди това не са били снимани.
– Голямата награда от филмовия фестивал “Вива”, Сараево, 2015 г.,
–  Почетна награда от ферстивала “IndieFEST”, Сан Диего (САЩ), 2015 г.,
– Специалната награда за операторско майсторство от Фестивала на документалното кино в Рим,
– Наградата за най-добър пълнометражен филм от “Wolves Independent International Film Festival”, Салдутискис (Литва),2015 г.,
– Специалната награда на журито от международния филмов фестивал “Matsalu”,Талин (Естония), 2015 г.,
– Почетната награда за информираност от Филмовия фестивал на информираността, Лос Анджелис, 2015 г.,
– Почетна награда от Фестивала на най-добрите късометражни филми в Ла Хойя (Сан Диего, САЩ), 2015 г.,
– Почетна награда от Тасманийския фестивал на екологичния филм, Хобърт (Австралия), 2015 г.,
– Международната награда за високи постижения от Международния фестивал на документалния, късометражния и комедийния филм, Джакарта (Индонезия), 2015 г.,
– Наградата за напредничав и просветителски филм от фестивала “Мирът и киното”, Орландо (САЩ), 2015 г.,
– Първа награда от Международния фестивал на документалния филм в Сондрио (Италия), 2015 г.,
– Платинената награда от конкурса “Филмов реализатор на годината”, Индонезия, 2015 г.,
и още много…


45763


18.58-19.42 – “Между небето и леда” (Италия, 2015, Федерико Модика, 44’)


Това е историята на една експедиция, каквато не е имало никога преди това. Нейните участници записват изкачвания по айсберги, ходене по въже на малка и на голяма височина (slacklines, higlines) и стават автори на няколко невероятни рекорда – първи slackline и higline в Гренландия, първи slackline и higline между два айсберга и т. н. Главни действащи лица в това фантастично приключение са Матия Феличети и Бенджамин Кофлер. Автори на уникалните кадри са Федерико Модика (от въздуха), Грациано Босин и Аличе Русоло.
– Участие е Международния фестивал на планинарския филм в Тренто, 2016 г.


19.44-20.10 – “Скитане из Страната на кивитата” (Нова Зеландия, 2016, Антоан Жирар, 26’)


Филмов разказ за прекосяването на Южния остров на Нова Зеландия от двама парапланеристи в режим на пълна автономност. Те носят всичко със себе си и бивакуват там, където ги “отвее вятърът”. Двамата участници в епичното приключение са и кинооператори. Които в продължение на 20 дни заснемат случващото се в дивата пустош.


20.10-20.25 – почивка


20.25-20.39 – “Тайната на ледовете” (Франция, 2015, Лоик Фонтамп, 14’)


През 1957-ма, по случай Международната геофизическа година, младият студент Клод Лорию заминава за Антарктида в състава на научна експедиция. Оказва се в полярната станция “Шарко”, загубена сред ледовете на Белия коинтинент, и прекарва в нея една година. Този екстремен житейски опит му дава възмжност да научи принципите на оцеляване и на човешка солидарност, но и да открие своето призвание – да бъде глациолог. Прониквайки в света на ледовете, той разбира, че те съдържат изключителнло ценна информация за миналото на нашата планета и за историята на нейния климат. Тридесет години Клод Лорию прави непрекъснати изследвания, за да разбере, че ледовете ни отправят едно много важно послание, в което не се вслушваме…
–  Наградата на публиката и Наградата за анимационен филм от Международния фестивал на планинарския филм в Отран (Франция), 2015 г.,
–  Наградата на младата публика от Фестивала на късометражния филм “Courtivores” в Руан и Мон-Сен-Енян (Франция), 2015 г., 
– Наградата “Климат” от фестивала “Le Temps Presse”, Монако, 2015 г.,
– Първа награда от фестивала “Научни филми за младата публика”, 2015 г.,
 – участие в Международния фестивал на природозащитното кино в Париж, 2015 г., във фестивалите “CineGlobe” (на Европейската организация за ядрени изследвания), Женева (Швейцария), 2015 г., “Филми, изследвания, устойчиво развитие” в Тулуза (Франция), 2015 г., “Plein la Bobine” в община Ла Бурбуль (Франция), “Световен ден на океаните” в Тулуза, 2015 г., “Césarts fête la planète” в община Нюкур (Франция), 2015 г., “Pariscience” в Париж, 2015 г., “Mon premier” в Париж, 2015 г., “AMF, congrès des maires de France”, Париж, 2015 г., “Rencontres CNRS Jeunes – Sciences et Citoyens”, Поатие (Франция) , 2015 г., “Здраво поколение” в Еврьо (Франция), 2015 г., “InScience” (Холандски фестивал на научно-популярния филм), Ниймеген (Холандия), 2015 г., “CinéMontagne” в Гренобъл (Франция), 2015 г., 


20.40-21.32 – “Спускане в кратера на действащ вулкан” (Австрия, 2015, Йохен Шмол, Пабло Дурана, 52’)
– Наградата за цялостна реализация в екстремни условия от Банскофилмфест’ 2016.
Невероятно научно приключение в сърцето на един от най-активните вулкани на Земята. През май 2015 г. екип от учени и алпинисти заминава за остров Амбрим от архипелага Нови Хебриди, в държавата Вануату. Ула Ломан, съпругът й Себастиан Хофман и Томас Бойер стигат опасно близо до езерото от гореща лава Бимбоу, за да вземат проби от нея.


10 февруари, петък


18.00-18.46 – “Тур по най-известните стени в Алпите” (Полша, 2016, Войтек Козакиевич, 46’)


Документален филм за двама изключителни алпинисти – Лукаш Дудек и Яцек Матушек, които са първата свръзка в света, повторила 1000-метровия маршрут “Brento Centro” в Северна Италия. През същата 2015 г. двамата изкатериха туровете от т. нар. Алпийска трилогия, включваща “Silbergeier” (8b+) на Беат Камерландер от 1994 г., в Ретикон (Швейцария), “End of silence” (8b+) на Томас Хубер (1994 г., Хинтерес Фойерхорндл, Берхтесгаденски Алпи, Германия), “Kaisers neue Kleider” (8b+) на Щефан Гловач (1994 г., Вилдер Кайзер, Австрия). Към тях прибавиха “Bellavista” по най-големия скален таван в Европа – на Чима Овест ди Лаваредо в Доломитите. Киноразказът не само ни приближава до красотата на алпийските пейзажи, но е, преди всичко, автентична история за надмогването на собствените слабости, за страстта и за партньорството.
– Участие във Фестивалите на планинарския филм в Лондек Здруй и Закопане (Полша), 2016 г.


45764


 18.46-19.25 – “Таши и монахът” (Индия, 2014, Андрю Хинтън, Джони Бърк, 39’)


Бившият будистки монах Лобсанг Пунчок отглежда и възпитава с любов и състрадание 85 осиновени деца в своеобразна комуна в подножието на Хималаите. По този начин се опитва да се избави от спомените за нерадостното си детство, когато е бил изоставен от родителите си. Филмът проследява влизането в общността на петгодишната Таши, която за първи разбира какво е любов и как тя лекува всички душевни болки.
– Наградите “Най-добър късометражен филм” и “Пеър Лоренц” на Международната асоциация на кинодокументалистите, 2014 г.,
– Наградите “Неукротим дух” и “Вълнуващи планини” от Международния фестивал на планинарския филм в Телюрайд (САЩ),
– Най-добър филм в категорията “Планинска култура” от Международния фестивал на планинарския филм в Банф (Канада), 2014 г.,
– Най-добър филм в категорията “Планинска култура” от Международния фестивал на планинарския филм във Ванкувър (Канада), 2015 г.,
– Най-добър късометражен филм на фестивала “Documentary Edge”, Оуклънд и Уелингтън (Нова Зеландия), 2015 г.,
– Наградата “Най-добър късометражен филм“ и Наградата на журито от Международния кинофестивал в Прескот (Аризона, САЩ), 2015 г.,
– Наградата на Кмета на Общината от Международния фестивал на планинарския филм в Закопане (Полша), 2015 г.,
– Специалната награда на журито от Международния фестивал на планинарския филм в Диабльоре (Швейцария), 2015 г.,
– Наградата на публиката и Наградата за най-добър късометражен документален филм от Фестивала на независимото кино в Бостън (САЩ), 2015 г.,
– Най-добър късометражен филм на Международния филмов фестивал в Арлингтън (Тексас, САЩ), 2015 г.,
– Най-добър филм за планинска култура и околна среда от Международния фестивал на планинарския филм в Кендъл (Великобритания), 2015 г.


45765


19.26 -20.00 – “Not2Bad” (Канада, 2016, Дарси Уитънбърг, 34’)
– Специално признание на журито от Банскофилмфест’ 2016
Поемете си дъх и се пригответе за  невероятно off-road каране на велосипеди. По-невероятно от когато и да било. Този път в Испания.


20.00-20.15 – почивка


20.05-21.39 – “Соло” (Италия, 2015, Давиде Рива, 84’)
– Голямата награда/ Grand Prix от Банскофилмфест’ 2016
Филмов портрет на великия солов алпинист Ренато Казарото, проследяващ най-известните му катерачни постижения чрез уникални архивни кадри и чрез спомените на негови партньори. Разказ за изправянето на “най-чистия от гледна точка на стила и най-малко прочутия алпинист за всички времена” срещу суровата първична сила на природата, завършил с гибелта в ледникова пукнатина на К-2 (8611 м) преди 30 години…
–  Наградата на град Имола за най-добър филм на италиански автор от Международния фестивал на планинарския филм в Тренто (Италия), 2016 г.


Заповядайте!


Организаторите си запазват правото за промени в обявената програма.



Организатори:
Сдружението “Международен фестивал на планинарския филм”,
Община Банско.
Полският Институт в София.
Вход: 5лв на ден, 20лв. за всичките дни

Билети за филмовата панорама се продават само предварително в мрежата на Ticket Logic Bulgaria.
на тел. 0887 333 112 (куриер и наложен платеж)
или на някоя от следните каси (Office1superstore , Fastpay, м-ни На Тъмно , к-ци Booktrading И др.)


Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин