Авиокомпанията пуска бързи срещи на „полети до никъде“ - На ръба - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Авиокомпанията пуска бързи срещи на „полети до никъде“
Автор: Peika.bg
Авиокомпанията пуска бързи срещи на „полети до никъде“
Снимка: pixabay

Самотните хора в Тайван, които търсят любов, може да имат късмет през този празничен период, благодарение на три полета за бързи запознанства, които имат за цел да им помогнат да намерят човека на мечтите си.

В допълнение към времето, прекарано на борда, ще има и двучасово соаре обратно на земята, което да помогне на бъдещите влюбени гълъбчета да се опознаят.

Eva Air, втората по големина авиокомпания в Тайван, си партнира с компанията за запознанства Mobius, за да помогне на хората на борда на полетите „Любовта е във въздуха“ да се срещнат с някого.

Полетите ще продължат три часа, заминавайки от международното летище Таоюан на Коледа и Нова година (през деня и през нощта). Дневните полети летят над източния бряг на Тайван, докато вечерният ще лети над западния бряг на острова, включително Тайпе.

Според Мобиус в полета ще има 32 необвързани мъже и жени. Въпреки че не е уточнено, че това е събитие, насочено към хетеросексуални, разположението на местата за сядане ще види всеки човек, седнал до някой от противоположния пол на борда на самолета.

Посочено е, че мъжете трябва да са на възраст между 28 и 38 години, докато жените трябва да са между 24 и 35. Те също трябва да са жители на Тайван и да имат висше образование.

Онези, които пътуват през деня на Коледа, ще се насладят на следобеден чай при кацане, докато флаерите на Нова година ще бъдат почерпени с романтична вечеря, преди да излязат в небето. Новогодишният полет започва рано сутринта, така че хората на борда ще получат закуска на земята. Те също така ще получат сладолед и празнични десерти Häagen-Dazs. Като протокол COVID-19, пътниците се насърчават да държат маските си, когато не ядат или пият. Местата на полетите са на разположение за $ 295.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория На ръба
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин