Музеят на илюзиите в Барселона отвори врати - Градски легенди - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Музеят на илюзиите в Барселона отвори врати
Автор: Peika.bg

Ако обичате класическото изобразително изкуство, трябва да видите този музей. Ако пък обичате да се снимате и да проявявате креативност, пак трябва да видите този музей. При всички положения, ако имате път към Барселона, по-добре вижте това място. Музеят на илюзиите има за цел да окуражава хората да се снимат в картините, търсейки подходящата забавна физиономия, влагайки артистизъм и променяйки гледната точка.

Посетителите могат не просто да направят всичко това, но да се поставят и фотографират в творби на легендарни майстори като Пикасо, Дали и Гоя. Всеки може да се качи на палубата на Титаник, да се озове сред огромни играчки, да се почувства като пират, да хапне тайната вечеря с героите на Дисни или да преживее зомби апокалипсис. Страхотна идея, ако сте в Барселона с деца (или пораснали деца). Музеят в каталунската столица е дело на същите автори, отговорни за сходните музеи в Москва и Санкт Петербург

Адресът на Музея на илюзиите е Карер дел Пинтор Фортуни 17 (Carrer del Pintor Fortuny 17), а входът е 10 евро, освен ако не отидете на 29-и април от 11 часа, когато входът ще е безплатен.  Работно време: всеки ден от 11 до 23 часа. Билетът е 10 евро. Актуална информация ще откриете на сайта му тук.

И, ако трябва да сме честни, новината е много добра, но все пак реализацията на подобния музей на Филипините изглежда една идея по-атрактивно.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Градски легенди
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин