Събития за деца този уикенд (22-24 август) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Събития за деца този уикенд (22-24 август)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития за деца
Автор: Peika.bg
Събития за деца този уикенд (22-24 август)

Къде какво интересно за деца се случва в края на август - ето ги нашите любими събития за деца този уикенд. Проверете и списъка с интересни събития за възрастни.

Беглика фест

21-24 август, Беглика

Шестото издание на фестивала, който успя да формира не просто публика, а общност от хора, които създават заедно и споделят ценностите му, застава зад нова концепция. Вълшебна горска сцена ще приюти в едно Форум „Метаморфози“ и горска театрална сцена на самия бряг на язовир Беглика. Специална програма има за децата. Още за Беглика фест 2014.

*

Аз съм котарак и съм страхотен

До 10 октомври, Габрово

Домът на хумора и сатирата отбелязва подобаващо животното-символ на Габрово с изложбата "Аз съм котарак и съм страхотен". Подробности за изложбата в Дома на хумора и сатирата.

*

Детски панаир в Бургас

23 и 24 август, Бургас

Над 50 различни прояви, музика, танци, театър, работилнички и игри ще има в два поредни дни в Бургас. По време на панаира ще се развее огромно корабно платно от детски рисунки. Вижте какво още да очаквате от Детския панаир в Бургас.

*

Лятно кино на Витоша

16 и 17 август, Витоша

От 13 часа тази събота и неделя на лятно кино Витоша ще можете да гледате с децата си прожекции на детски анимационни филми. Подробности за лятното кино на Витоша.

*

125 часа отворени врати в Национален природонаучен музей

19-24 август, София

По случай 125-я си рожден ден Националният природонаучен музей в София обявява 125 часа отворени врати. По време на празненствата ще има творчески работилници, бар с безалкохолни напитки, срещи с учени и много игри и забавления. Пълната програма 125 часа Национален природонаучен музей.

*

Сватбата - единство и многообразие

23-24 август, Етъра

На този фестивал заедно с децата си ще пропътувате километри и векове през сватбените традиции на българите през годините, при това в прекрасната атмосфера на Етъра. Научете повече за фестивала "Сватбата - единство и многообразие".

*

Фестивал на пясъчните скулптури

юли-септември, Бургас

Традиционно Фестивалът на пясъчните фигури ще бъде открит през първата седмица на юли. През 2014 г. ще се проведе най-мащабното издание на фестивала, като Бургас ще се превърне в страна на приказките. Научете още какво можете да видите на Фестивал на пясъчните скулптури 2014.

***

Вижте всички събития в България и по света. Вижте и идеи за уикенд маршрути и дестинации.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин