Спиш безплатно в хотел в Италия, даваш вещ в замяна - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Спиш безплатно в хотел в Италия, даваш вещ в замяна
Автор: Мария Ангелова
Спиш безплатно в хотел в Италия, даваш вещ в замяна
Снимка: Thinkstock/Guliver

След като преди време ви разказахме как италианците измислиха безплатното пътуване, а съвсем наскоро ви споделихме къде в Италия има фонтан с безплатно вино, идва ред на нова любопитна и безплатна инициатива. 

Този ноември се провежда Седмицата на бартера, която ви дава възможност да нощувате в избрани хотели с категория bed&breakfast на бартер. Вместо с пари, за престоя си заплащате с предмети или услуги.

Като туристи можете да предложите на хотелите предмети, които не ползвате вече - битова техника, мебели, декорации за интериора, кухненски прибори (знаете, как се крадат, ли крадат приборите от ресторантите!), хранителни продукти и много други.

Можете да предложите на бартер за нощувките си и услуги – ремонт на техника или на помещения, музикални изпълнения и дори уроци по чужди езици.

За да се включите в седмицата на бартера, е необходимо да влезете на сайта на инициативата, да си изберете хотел и да му изпратите предложение. Освен това и самите хотели имат списъци с бартерни предмети и услуги, от които се нуждаят. Текущата Седмица на бартера продължава от 14 до 20 ноември 2016 г., но следете и за нови издания.

Сайтът на инициативата е тук.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин