Теория на грешната отбивка - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Теория на грешната отбивка
Теория на грешната отбивка
Снимка: Thinkstock/Guliver

Това е една оптимистична теория за грешната отбивка. Онази отбивка, в която свивате не защото искате, а защото съдбата е решила, че знае по-добре къде да ви отведе.

Ако все още изпитвате някои съмнения по въпроса, ето няколко доказателства, че грешната отбивка не е чак толкова грешна, колкото изглежда.

Време за откривателство

Смисълът на пътуването е в откриването на нови и непознати места. В тази грешна отбивка може да се крие следващото ви любимо място (от онези, които бихте споделили само с най-близките си приятели, защото не искате всички да почнат да ходят там и да развалят магията).

Шофирайте достатъчно дълго

Дори и в началото да изглежда, че тук няма нищо, обикновено е достатъчно да покарате няколко километра, за да попаднете на нещо интересно. Ако говорим за България – това е малка страна, в която няма огромни пусти пространства. Интересно село, тракийско светилище, перфектната поляна за пикник – все нещо интересно ви очаква накрая.

Следвайте случайните табели

Тръгнали сте към крайната си дестинация, но по пътя виждате табела за отбивка за малък манастир, крепост, заведение с шантаво име? Ако не бързате, отбийте. Крайната ви дестинация няма да избяга.

Бягство от рутината

Всеки има един или няколко маршрута, по които се движи често. Всичко ви е познато, знаете пътя наизуст. Точно тук едва ли ще свиете в грешна отбивка по невнимание, но бихте могли да го направите съвсем целенасочено. Понякога интересните места се крият точно под носа ни!

Или изводът е: грешна отбивка не съществува!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин