Вече можете да отседнете в замъка от „Имението Даунтън“ - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Вече можете да отседнете в замъка от „Имението Даунтън“
Автор: Peika.bg
Вече можете да отседнете в замъка от „Имението Даунтън“

Ето и едно доста аристократично и луксозно място във Великобритания, което вече може да бъде наемано за нощувки.

Става въпрос за замъка Хайклиър, известен от сериала „Имението Даунтън“, който вече е на разположение за отдаване под наем в Airbnb.

Феновете му ще имат възможност не само да посетят величественото място, а и да нощуват там. Почитателите на „Имението Даунтън“ могат да се потопят изцяло в аристократичната атмосфера, след като от началото на този октомври, замъкът е част от списъка на места, отдавани под наем в Airbnb платформата.

Отношението към гостите няма да бъде по-различно от това към членовете на семейство Кроули. Посетителите ще могат да разгледат величествените стаи на красивия дом, ще имат възможността да се насладят на коктейли, в компанията на жителите на замъка – графа и графинята на Карнарфон. Към нощувката ще има възможност да се включи и традиционна вечеря в празничния салон, която се стопанисва лично от иконома на замъка Хайклиър.

Според информация на запознати с бъдещата активна дейност на замъка след вечеря кафето на гостите ще бъде сервирано в библиотеката, а преди да се оттеглят в една от основните спални, разполагащи със собствени баня и гледка към парка, чиято площ е повече от 1000 дка площ.

Сутрините ще се сервира закуска, отново в специално отредената за това зала, а след нея на гостите ще бъде предлагана обиколка на мястото.

Семейство Хайклиър притежава едноименния замък от 1679 г. и има доста богата история. Това красиво и луксозно място определено си заслужава да бъде посетено.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин